ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα "μπρος - πίσω" του Μποτία στον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλμπέρτο Μποτία γνωρίζει για το ενδιαφέρον διαφόρων ομάδων από το εξωτερικό, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στα μέσα Μαΐου. Τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής με τον Ισπανό.

Εδώ και τρεις-τέσσερις ημέρες έχουν αρχίσει να πληθαίνουν τα δημοσιεύματα, κυρίως από το εξωτερικό, που θέλουν τον Αλμπέρτο Μποτία να μπλέκεται σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια ενόψει καλοκαιριού.

Το γεγονός ότι μένει ελεύθερος ο Ισπανός τον ερχόμενο Ιούνιο, είναι λογικό να προσελκύσει το ενδιαφέρον διαφόρων ομάδων από το εξωτερικό και δη από την πατρίδα του. Φημολογείται έντονα πώς και η Σεντ Ετιέν εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι Γάλλοι τον έχουν ξεχωρίσει από μία λίστα αμυντικών που αναζητάει για την επόμενη σεζόν.

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Μποτία; Για ποιο λόγο φαίνεται να κάνει κάποια "μπρος – πίσω" ο αρχηγός του Ολυμπιακού;

Ο ίδιος διατυμπανίζει ότι θέλει να μείνει στον Πειραιά. Βέβαια, με το συμβόλαιο που ζητάει (γύρω στις 700.000-800.000 ευρώ) μοιάζει σχεδόν απίθανο να το βρει στους "ερυθρόλευκους".

Ενδεχομένως ο μάνατζέρ του να του έχει υποσχεθεί ότι θα βρει τέτοιο συμβόλαιο στο εξωτερικό και πιθανότατα στην Ισπανία. Για αυτό το λόγο επιμένει σε αυτά τα χρήματα.

Από εκεί και πέρα, εφόσον καταλαβαίνει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ότι με τις απαιτήσεις που έχει, δύσκολα θα συνεχίσει στην Ελλάδα, είτε θα πρέπει να ρίξει τα λεφτά που ζητάει για να συνεχίσει, είτε θα κλείσει τον τετραετή κύκλο του στην Ελλάδα. Δεν φαίνεται να υπάρχει μέση λύση.

Ο Μποτία είναι μία ισχυρή προσωπικότητα μέσα στα αποδυτήρια. Τιμάει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, είναι από τους ποδοσφαιριστές που τον σέβονται οι συμπαίκτες του, εμπνέει μία εμπιστοσύνη μέσα στην ομάδα με τον χαρακτήρα του και σίγουρα ήταν από τις ελάχιστες "φωνές" εντός Ρέντη κατά τη διάρκεια της σεζόν που επιχειρούσε στις δύσκολες στιγμές να ξυπνήσει τους υπόλοιπους.

Φτάνουν όμως όλα αυτά για να εξασφαλίσει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο; Προφανώς και όχι...

Όπως και να 'χει, ο Μποτία έχει καταφέρει όλο αυτό το διάστημα που ακούγονται διάφορα σενάρια γύρω από το όνομά του, να στείλει ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν με το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα για τον Ολυμπιακό, εν συνεχεία να κάτσει να μιλήσει με τους Πειραιώτες και αν δεν τα βρει με τους "ερυθρόλευκους", τότε θα αρχίσει να εξετάζει τις διάφορες προτάσεις που θα έχει στα χέρια του. Έχει ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητά του είναι η παραμονή στο Λιμάνι.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιατί δεν αποφεύγεται το Grexit

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ