ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα μεταγραφικά "μέτωπα" του Ολυμπιακού

Τα μεταγραφικά "μέτωπα" του Ολυμπιακού

Ποιοι είναι οι στόχοι των "ερυθρολεύκων", οι νέες αφίξεις Ολιβέιρα, Μπονατίνι και η "κρυφή λίστα" με ποδοσφαιριστές που τα ονόματά τους δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς απέφυγε να πει το οτιδήποτε για τον Φακούντο Φερέιρα, παρότι στην Πορτογαλία εδώ και μέρες αναφέρουν ότι ο Αργεντινός στράικερ της Μπενφίκα έχει "ψηθεί" για τον Ολυμπιακό.

Η αλήθεια είναι ότι αποτελεί τον υπ' αριθμόν "ένα" στόχο των Πειραιωτών για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, αν και οι δυσκολίες είναι αρκετές από τη στιγμή που η Μπενφίκα αξιώνει ένα υψηλό ποσό ακόμα και για τον εξάμηνο δανεισμό του, συν φυσικά το ότι θα πρέπει ο Ολυμπιακός να καλύψει το μισό συμβόλαιό του που είναι 1,1 εκ. ευρώ εώς το τέλος της σεζόν.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν πρόκειται να παρατήσουν την υπόθεση, παρόλο που πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, καθώς πέρα από το οικονομικό σκέλος, έχουν να αντιμετωπίσουν και άλλους ενδιαφερόμενους, όπως για παράδειγμα ομάδες από την Τουρκία, την Ουκρανία, αλλά και την Ισπανία.

ΝΕΛΣΟΝ ΟΛΙΒΕΪΡΑ

Για τον Νέλσον Ολιβέιρα της Νόριτς αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι πρόκειται για μία περίπτωση που ο Ζόρζε Μέντες προσπαθεί να... πλασάρει στον Ολυμπιακό εδώ και περίπου έναν μήνα.

Ο 27χρονος Πορτογάλος επιθετικός που θα φύγει από τη Νόριτς, έχει μπει στα "ραντάρ" και της Μπεσίκτας και αν πιστέψουμε τους Τούρκους, το πιθανότερο είναι να καταλήξει στην Κωνσταντινούπολη. Μόνο που η Μπεσίκτας εμφανίζεται να θέλει και τον Φερέιρα. Οπότε, είναι ένα δείγμα του ότι ο Ολιβέιρα δεν είναι τόσο σίγουρος για τους "μαύρους αετούς" της Πόλης όπως αναφέρουν οι γείτονες...

ΛΕΟ ΜΠΟΝΑΤΙΝΙ

Ο Βραζιλιάνος φορ της Γουλβς έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και είναι ένας ποδοσφαιριστής γνωστός τόσο στον Πέδρο Μαρτίνς, όσο και στους "ερυθρόλευκους", καθώς το όνομά του έχει παίξει από το καλοκαίρι του 2016, όταν προπονητής ήταν ο Πάουλο Μπέντο.

Τότε φεύγοντας από την Εστορίλ, ο Μπονατίνι μετακόμισε στην Σαουδική Αραβία και από πέρσι παίζει στην Γουλβς. Φέτος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στην αγγλική ομάδα και για αυτό το λόγο ψάχνεται να φύγει. Ο Μπονατίνι είναι μία περίπτωση που θα εξεταστεί από τον Ολυμπιακό, εφόσον χαλάσει οριστική η υπόθεση του Φερέιρα που αποτελεί τον πρώτο στόχο.

ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΣΟΛΔΑΔΟ

Ο Ισπανός φορ της Φενέρμπαχτσε θα αποχωρήσει από την Τουρκία τον Γενάρη και προτεραιότητά του είναι να πάει σε ένα καλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Βεβαίως, έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, αλλά σε πρώτη φάση δεν δείχνει ο ίδιος τόσο ζεστός στην προοπτική να συνεχίσει στην Ελλάδα. Την ίδια στιγμή εμφανίζεται να θέλει να πάει σε ένα καλό πρωτάθλημα και όχι σε χώρες τύπου Αραβίας ή Κίνας για να "φουσκώσει" τον τραπεζικό του λογαριασμό.

ΝΤΑΝΕΛ ΣΙΝΑΝΙ

Οι Λουξεμβούργιοι αποκάλυψαν ότι ο Κριστιάν Καρεμπέ προσέγγισε τον νεαρό εξτρέμ της Ντουντελάνζ αμέσως μετά το 5-1 του Καραϊσκάκη και πώς έκανε ήδη μία πρώτη κουβέντα ενόψει χειμώνα.

Την ίδια στιγμή στην Ντουντελάνζ εκτιμούν ότι το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από το Λουξεμβούργο ο Σινάνι, ωστόσο, υπάρχουν ομάδες από την Γερμανία και κυρίως η Σταντάρ Λιέγης από το Βέλγιο που τον έχουν βάλει για τα καλά στο "σημάδι".

Είναι μία περίπτωση που θα πρέπει να την έχουμε κατά νου, γιατί είναι αριστεροπόδαρος εξτρέμ και υπάρχει ως σκέψη να κινηθεί ο Ολυμπιακός για έναν τέτοιου είδους ακραίο επιθετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ