ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα... Ιντεγάκια, μας γύρισαν την πλάτη

06/11/2016 Olympiacos Vs Panathinaikos, Day 10 of Superleague Greece, season 2016-17, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
06/11/2016 Olympiacos Vs Panathinaikos, Day 10 of Superleague Greece, season 2016-17, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 06/11/2016 OLYMPIACOS VS PANATHINAIKOS, DAY 10 OF SUPERLEAGUE GREECE, SEASON 2016-17, IN KARAISKAKI STADIUM, IN PIRAEUS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Το Sport24.gr καταγράφει τις στιγμές από την αποχώρηση των παικτών του Ολυμπιακού από το γήπεδο, με τους γιους του Μπράουν Ιντέγε να κλέβουν την παράσταση (photos)

Χαμόγελα, εκατοντάδες selfies, αυτόγραφα, ανθρώπινες, οικογενειακές στιγμές. Το Sport24.gr βρέθηκε έξω από το Γεώργιος Καραϊσκάκης την ώρα της αποχώρησης των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, με το κλίμα να μαρτυρά ότι κάτι πολύ καλό είχε συμβεί νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο. Η' αλλιώς νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-0 από το ημίχρονο.

  • Εκατοντάδες ήταν οι φίλαθλοι που περίμεναν καρτερικά τους παίκτες του Ολυμπιακού να αποχωρήσουν από το γήπεδο. Πλειοψηφία φυσικά τα πιτσιρίκια, με τους πατεράδες τους να μην τους χαλούν το χατίρι να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες
  • Τα κινητά πήραν "φωτιά" με τις selfies να διαδέχονται η μία μετά την άλλη. Όπως φυσικά και τα αυτόγραφα, με τους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές να μην αρνούνται τη χαρά στα παιδιά που εκείνη την ώρα συναντούσαν τα ινδάλματά τους
  • Από τους πρώτους που βγήκε ήταν ο Κώστας Φορτούνης και όπως ήταν φυσικό... πολιορκήθηκε από τους φιλάθλους. Ακολούθησε ο Ταρίκ Ελιουνούσι που όπως ήταν αναμενόμενο... πολιορκήθηκε από τους δημοσιογράφους. Μείνετε συντονισμένοι για όσα είπε στο Sport24.gr και τον Βασίλη Τεμπέλη.
  • Λίγο αργότερα βγήκε και ο Τσόρι Ντομίνγκες ντυμένος... στην τρίχα. Ο Αργεντινός σταρ ήταν εκτός αποστολής, συνεπώς δεν φορούσε τη μπλε φόρμα του Ολυμπιακού αλλά είχε βάλει τη δική του πινελιά. Ντυμένος στα μαύρα με σακάκι, εντυπωσίασε με το στυλ του.
  • ΟΜπρούνο Βιανά αναχώρησε αγκαλιά με την κορούλα του, κάνοντας και δηλώσεις χωρίς να την αφήσει στη σύζυγό του. Αρκετοί από τους παρευρισκόμενους που δεν ήξεραν την... οικογενειακή κατάσταση του Βραζιλιάνου, απόρησαν βλέποντας έναν... μπαμπά 21 ετών.
  • Πριν την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, βγήκε στο χώρο ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να μιλήσει στους δημοσιογράφους. Δεν χρειαζόταν όμως να πει πολλά, καθώς το χαμόγελό του αρκούσε για να καταλάβει κανείς το πώς ένιωθε εκείνη την ώρα.

Δείτε στο video του Sport24.gr τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:

  • Το επόμενο χαμόγελο που ξεχώριζε ήταν αυτό του Μπράουν Ιντέγε. Βγήκε μαζί με τα παιδιά του και τη σύζυγό του και σταμάτησε και αυτός για να μιλήσει στους ρεπόρτερ, μετά από ένα ακόμα γκολ που σημείωσε απέναντι στον Παναθηναϊκό.
  • Η σύζυγος του Ιντέγε συνέχισε με τα παιδιά της προς το πάρκινγκ, ωστόσο το Sport24.gr της.... σταμάτησε την πορεία. Βλέποντας τα δύο παιδιά της με τη φανέλα του μπαμπά, της ζητήσαμε να τα φωτογραφίσουμε με την πλάτη στην κάμερα. Χαμογελώντας η κυρία Ιντέγε δεν μας αρνήθηκε το κλικ.

Κάπως έτσι τα... Ιντεγάκια, μας γύρισαν την πλάτη, κρύβοντας- χαμογελώντας- και το πρόσωπό τους. Δείτε τη φωτογραφία, αλλά και αυτή που είχε ανεβάσει ο Ιντέγε μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου και εκεί ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 με τον ίδιο να σκοράρει.

Τα... Ιντεγάκια, μας γύρισαν την πλάτη μετά το ντέρμπι #olympiacos #panathinaikos #ideye

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SPORT 24 (@sport24) στις



<

Thank God for the massive victory tonight against AEK FC, great team spirit! Preparing for the next- National Team Duty. Will miss my Fam ❤❤❤ #olympiacosfc #wekeepondreaming #believe #Focus

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ideye Brown (MON) (@ideyebrown) στις



Κεντρική φωτογραφία Ιντέγε by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ