ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα γούρια του Ολυμπιακού

Τα γούρια του Ολυμπιακού

Τα ταξίδια του Ολυμπιακού είναι όμορφα, ιδιαίτερα όταν συνοδεύονται από μεγάλες νίκες, όπως αυτές στο Λονδίνο και το Ζάγκρεμπ, χάρη στο πλήρωμα της Aegean.

Tα ταξίδια της επιστροφής του Ολυμπιακού μετά από νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάντα ευχάριστα κι έτσι ήταν οι πτήσεις από το Λονδίνο και το Ζάγκρεμπ, με πρωταγωνιστές τον κυβερνήτη και τις αεροσυνοδούς.

Αυτή τη φορά ο κυβερνήτης του σκάφους Ζήσης Πεχλεβανούδης, επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη στην αποστολή του Ολυμπιακού, τα μέλη της οποίας περίμεναν οι δυο αεροσυνοδοί.

Η ωραιοτάτη και sic Θεσσαλονικιά, Xριστίνα Λαζαρίδου, παρέα με την εορτάζουσα Ηπειρώτισσα, Μαριάνθη Τακλάκογλου και φόντο την ερυθρόλευκη σημαία του Ολυμπιακού.

Ο εκ Μεταξάδων Διδυμοτείχου κάπτεν, ο οποίος φημίζεται για τους επικολυρικούς λόγους που βγάζει κατά την αναχώρηση και την επιστροφή της ομάδας, δεν άλλαξε τον κανόνα.

Αφού ευχαρίστησε τους παίκτες και τον προπονητή για τις νίκες σε βάρος των Άρσεναλ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ντίναμο, τους διαβεβαίωσε ότι χάρη σε αυτούς, είναι υπερήφανοι όλοι οι Ολυμπιακοί. Ανά τον κόσμο.

Στη συνέχεια και μέσα σε κλίμα ευφορίας, σερβιρίστηκε ένα ποτήρι με σαμπάνια σε όλους, αν και ο Σίλβα δεν επιτρέπει συνήθως στους παίκτες να πιουν αλκοόλ. Και όλα αυτά φυσικά με την ανάγνωση των τριών εφημερίδων "Φως", "Γαύρος" και "Πρωταθλητής".

Τα γούρια του Ολυμπιακού

Ο Κυβερνήτης Ζήσης και οι αεροσυνοδοί Χριστίνα και Μαριάνθη είναι τα γούρια του Ολυμπιακού, στις πτήσεις με την Aegean...

Τα γούρια του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ