ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού!

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Λεμονής δεν έχει αποκαλύψει στο 100% τα πλάνα του στους παίκτες, αλλά φαίνεται ότι έχουν προβάδισμα ο Ανσαριφάρντ και ο Καμπιάσο . Όλα ανοικτά για το αριστερό άκρο της άμυνας (Ρέτσος ή Ντε Λα Μπέγια) ενόψει του αποψινού ημιτελικού με την ΑΕΚ (13/4, 19.30).

Σε λίγες ώρες θα γίνουν γνωστές οι αποφάσεις του Τάκη Λεμονή. Περίπου ένα... 90λεπτο πριν από τη σέντρα, γύρω στις 18.00. Ο 57χρονος τεχνικός έχει στο μυαλό του την ενδεκάδα για τον αποψινό ημιτελικό με την ΑΕΚ (13/4, 19.30), αλλά ούτε στην τελευταία προπόνηση “φωτογράφισε” το αρχικό σχήμα στο 100%.

Δεν έχει κάποιους ενδοιασμούς, ούτε φαίνεται αποφασισμένος να περιμένει κάτι εώς την τελευταία στιγμή. Είναι ξεκάθαρο ότι ήθελε να παίξει λίγο... κρυφτούλι, να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση και κυρίως να μην διαρρεύσουν πολλά πράγματα προς τον Τύπο, έτσι ώστε να μην έχει εικόνα και ο Μανόλο Χιμένεθ για το τι σκοπεύει να κάνει ο Λεμονής.

Στην τελευταία προπόνηση, αυτή της Μ. Τετάρτης (12/4) ο 57χρονος τεχνικός των Πειραιωτών “φωτογράφισε” τον Ντε Λα Μπέγια στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Καμπιάσο πλάι στον Ρομαό και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Τους είχε για αρκετή ώρα στην ομάδα των “βασικών” στο διπλάκι και ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί ότι αυτοί έχουν και το προβάδισμα έναντι των Ρέτσου, Ανδρούτσου και Καρντόσο αντίστοιχα που έκλειναν επίσης το... μάτι στην ενδεκάδα.

Ωστόσο, η αίσθηση που επικρατεί στις τάξεις των παικτών είναι ότι οι Ανσαριφάρντ και Καμπιάσο έχουν το σαφέστατο προβάδισμα, εν αντιθέσει με το αριστερό άκρο της άμυνας όπου εκεί οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες ανάμεσα σε Ντε Λα Μπέγια και Ρέτσο.

Το πιθανότερο σχήμα λοιπόν είναι με Καπίνο στα γκολπόστ, τους Φιγκέιρας (δεξιά), Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια ή Ρέτσο (αριστερά), τους Ρομαό – Καμπιάσο στα χαφ, τον Φορτούνη πίσω από τον Ανσαριφάρντ και τους Σεμπά – Μάριν στα “φτερά”.

Λεμονής στους παίκτες: “Από εμάς εξαρτάται...”

Ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν υπήρχε περίπτωση να μην μιλήσει και στην τελευταία προπόνηση στους παίκτες του. Άλλωστε, είναι άνθρωπος που το έχει συνήθειο να κάνει ομιλίες προς τους ποδοσφαιριστές με σκοπό να τους “φτιάξει” ενόψει κρίσιμων αγώνων.

Από τα αποδυτήρια της Λιβαδειάς τούς μιλούσε για την ΑΕΚ με ατάκες του στυλ ότι “είμαστε καλύτεροι και αποδείξτε το στο γήπεδο”. Στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης είπε ότι “από τα δικά μας πόδια εξαρτάται, χρειάζεται υπομονή και με τη βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να πάρουμε σκορ πρόκρισης”.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ