ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα "έσκασε" η Μπράγκα για Βιάνα!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπράγκα κατέθεσε την ρήτρα αγοράς, ύψους 3 εκατ. ευρώ, για τον Μπρούνο Βιάνα και απέκτησε τα δικαιώματα του παίκτη, τον οποίο είχε υπογράψει δανεικό από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2017.

Παίκτης της Μπράγκα για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι ο Μπρούνο Βιάνα, καθώς η πορτογαλική ομάδα κατέθεσε την ρήτρα των 3 εκατ. ευρώ που προέβλεπε η συμφωνία της με τον Ολυμπιακό και απέκτησε τον παίκτη με κανονική μεταγραφή.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αποτελεί βασικό εργαλείο στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα, μετρώντας ήδη 28 συμμετοχές (2520') με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η Μπράγκα.

Ο Μπρούνο Βιάνα είχε στοιχίσει σχεδόν 2 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, που τον απέκτησε τον Αύγουστο του 2016 από την Παλμέιρας κατόπιν εισήγησης του Πάουλο Μπέντο. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε σε 23 ματς με τα ερυθρόλευκα τη σεζόν 2016-2017 και το περσινό καλοκαίρι παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπράγκα, αφού στο Λιμάνι δεν είχαν μείνει ικανοποιημένοι από την απόδοση του.

Ο παίκτης από τα μέσα της σεζόν είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων όπως η Λάτσιο και η Πόρτο και δεν είναι λίγοι στην Πορτογαλία αυτοί που προβλέπουν ότι ενδεχομένως ο Βραζιλιάνος θα πωληθεί από την Μπράγκα με πολλά περισσότερα χρήματα από όσα στοίχισε στους "πινιότος" η αγορά του από τον Ολυμπιακό...

Ο πορτογαλικός σύλλογος επέλεξε έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο για να ανακοινώσει μέσω twitter την απόκτηση του παίκτη, όπως μαρτυρά το παρακάτω βίντεο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ