ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα εισιτήρια με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΗΠΕΔΑ ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΗΠΕΔΑ ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ στην Λισσαβώνα (22/11), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Από την Τετάρτη 8/11 (10:00 - 17:30) τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από την Αίθουσα Διαρκείας του "Γ. Καραϊσκάκης". Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 5ης Αγωνιστικής του UEFA CHAMPIONS LEAGUEμεταξύ των ομάδων SPORTING - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο "JOSE ALVALADE" την Τετάρτη 22/11/2017 στις 19:45 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από το Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης - Είσοδος VIP, Αίθουσα Διαρκείας, από την Τετάρτη 8/11 και καθημερινά (10:00 – 17:30).

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για να προμηθευτούν εισιτήριο πρέπει να επιδείξουν την κάρτα διαρκείας τους, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή το Διαβατήριο τους.

Επίσης οι φίλαθλοι οι οποίοι δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας πρέπει να επιδείξουν και την κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 30€".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η θέση του Καραπαπά για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού
Μιραλάς: "Αυτή είναι η αλήθεια για την Έβερτον"
Τι ισχύει με Μιραλάς και επιθετικό
Δεν είναι τόσο απλό το "φύγε εσύ, έλα εσύ"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ