ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα δύο ερωτηματικά του Λεμονή

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ / ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Λεμονής EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Λεμονής προετοιμάζει την ομάδα του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (28/10, 19.30) και το πιθανότερο είναι να μην αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Κάτι λιγότερο από δύο 24ωρα απέμειναν εώς το ντέρμπι της Λεωφόρου (28/10, 19.30) και ο Τάκης Λεμονής δεν θα έχει και πολύ χρόνο για να προετοιμάσει την ομάδα του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Την Πέμπτη (26.10) όλοι όσοι έπαιξαν με τον Αχαρναϊκό έκαναν αποθεραπεία και ουσιαστικά την Παρασκευή (27/10) θα αρχίσει να δείχνει ένα μέρος των σκέψεών του σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στο “τριφύλλι”.

Είχε δύο ευχάριστους “πονοκεφάλους” ο Λεμονής από το ματς Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό. Ο λόγος για τους Καρσελά και Εμενίκε, οι οποίοι δεν αποκλείεται να διεκδικήσουν θέση ακόμα και στο αρχικό σχήμα στο ματς της Λεωφόρου.

Όλα αυτά όμως θα φανούν στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει στο Ρέντη. Σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πάντως δεν θα έχει και πολλές αλλαγές η ενδεκάδα.

Οι Προτό, Ελαμπντελαουί, Ενγκελς, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε, Φορτούνης και Πάρντο έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσουν και μένει να φανεί τι θα κάνει με τους Ανδρούτσο – Ανσαριφάρντ που “απειλούνται” από τους Καρσελά και Εμενίκε αντίστοιχα.

Όλα, λοιπόν, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Παρασκευής (27/10), όταν μάλιστα θα γίνει γνωστή και η αποστολή του Ολυμπιακού για το αιώνιο ντέρμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λεμονής: "Είναι το απόλυτο ντέρμπι, στόχος η κορυφή τα Χριστούγεννα"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ