ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα δύο διλήμματα του Γκαρθία για την ενδεκάδα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Όσκαρ Γκαρθία EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς να ανοίξει στο 100% τα χαρτιά του για τα πρόσωπα που θα επιλέξει στο αποψινό (15/1, 19.30) ματς με την Λαμία, ο Όσκαρ Γκαρθία φέρεται να προβληματίζεται για δύο θέσεις της ενδεκάδας.

Αυτή τη φορά ο Όσκαρ Γκαρθία δεν ήταν και τόσο κατατοπιστικός στις δοκιμές της τελευταίας προπόνησης. Δεν ήταν όπως παραμονή του ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά που είχε "φωτογραφίσει" στο 100% την ενδεκάδα.

Κόντρα στην Λαμία επέλεξε να μην ανοίξει τα χαρτιά του, καθώς προτίμησε να μην κάνει καθόλου δίτερμα και να δώσει πολύ μεγάλο βάρος στις ασκήσεις με στατικές φάσεις.

Εκεί λοιπόν έδειξε ένα μέρος των σκέψεών του για την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει κόντρα στην Λαμία (15/1, 19.30). Το σύστημα δεν φαίνεται ότι θα το αλλάξει. Στο 4-2-3-1 θα παραμείνει.

Ο Ισπανός τεχνικός λοιπόν φέρεται να προβληματίζεται για δύο θέσεις. Η μία αφορά τον παρτενέρ του Ένχελς στο κέντρο της άμυνας και η άλλη τον έναν εξτρέμ. Στις ασκήσεις είχε μαζί τον Βέλγο στόπερ με τον Νικολάου. Όσο για τους εξτρέμ; Από τη μία ήταν ο Μιραλάς και από την άλλη γινόταν "μάχη" ανάμεσα σε Μάριν και Σεμπά.

Από εκεί και πέρα, οι ρόλοι φαίνεται πώς έχουν ανατεθεί. Ο Προτό θα είναι στα γκολπόστ, ο Φιγκέιρας στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Κούτρης στο αριστερό. Στα στόπερ ο Ένχελς περιμένει να δει αν θα παίξει με τον Νικολάου (το πιο πιθανό) ή με κάποιον από τους Μποτία – Βούκοβιτς.

Στα χαφ θα είναι οι Ρομαό και Ζιλέ, ο Φορτούνης πίσω από τον Ανσαριφάρντ, ο Μιραλάς στο ένα "φτερό" και στην άλλη πλευρά θα το μάθουμε μία ώρα πριν από τη σέντρα αν θα προτιμηθεί ο Μάριν ή ο Σεμπά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ