ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα δίνει όλα ο Φορτούνης για να προλάβει το ντέρμπι

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση της Παρασκευής (22/9) και αύξησε κατά πολύ τις πιθανότητες του να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ (24/9, 20:30).

Το γεγονός ότι αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό από την αναμέτρηση της Τρίτης (19/9) κόντρα στον Αστέρα, έκανε εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του Κώστα Φορτούνη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι "ερυθρόλευκοι" επισκέπτονται το ΟΑΚΑ την Κυριακή (24/9, 20:30), ενώ ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με την Γιουβέντους (27/9, 21:45), όμως ο Φορτούνης έμοιαζε από την πρώτη στιγμή αποφασισμένος να προλάβει την αναμέτρηση με τους "κιτρινόμαυρους".

Οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος του τις προηγούμενες μέρες, κάτι που φαίνεται πως άλλαξε μετά και την προπόνηση της Παρασκευής (22/9). Ο Έλληνας μέσος δείχνει να έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και να κερδίζει την μάχη με τον χρόνο, μαζί και την δυνατότητα να βρεθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Η οριστική απόφαση για τον Κώστα Φορτούνη θα παρθεί μετά και την προπόνηση του Σαββάτου (23/9). Αν καταφέρει να βγάλει ξανά όλο το πρόγραμμα της ομάδας δίχως πρόβλημα, τότε αυτομάτως θα τεθεί στην διάθεση του Μπέσνικ Χάσι. Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα βρεθεί στην ενδεκάδα. Το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή για τον Φορτούνη είναι να μπει στα πλάνα του προπονητή του και να αποτελέσει εναλλακτική επιλογή από τον πάγκο.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα 5+1 μεγάλα ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ
Το αίτημα του Ολυμπιακού ενόψει ντέρμπι και η απάντηση της ΑΕΚ
"Για κάθε παιδί, μια δίκαιη ευκαιρία στη ζωή!"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ