ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα αλλάζει όλα ο Μαρτίνς με την Ντουντελάνζ

EUROPA LEAGUE / ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πολλά τα νέα πρόσωπα και με τον Χριστοδουλόπουλο πιθανότατα αντί του Χασάν στην κορυφή της επίθεσης στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντουντελάνζ (8/11, 22.00). Ποια… κατάρα κυνηγάει τους "ερυθρόλευκους" εδώ και ένα μήνα και θα επιχειρήσουν να σπάσουν οι παίκτες του Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε (8/11, 22.00) έναν «τελικό» για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι αυτονόητο ότι οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει να κερδίσουν την Ντουντελάνζ αν θέλουν να έχουν ελπίδες για την πρόκριση στη φάση των "32" του Europa League. Κυρίως όμως πρέπει να κερδίσουν, γιατί πρόκειται για μία ομάδα που ο Ολυμπιακός βάσει μεγέθους και ιστορίας του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, οφείλει να προσπεράσει το εμπόδιο του κλαμπ από το Λουξεμβούργο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να τα αλλάξει όλα ή σχεδόν όλα. Παρότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έδειξε πολλά πράγματα στην τελευταία προπόνηση, άφησε να εννοηθεί για παράδειγμα ότι σκοπεύει να κρατήσει π.χ. τον Χασάν για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επειδή δεν βρίσκεται ακόμη στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας για να βγάλει τρία 90λεπτα μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας λόγω της περιπέτειας που πέρασε με τη θλάση.

Το πιθανότερο σενάριο λοιπόν είναι να δούμε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην κορυφή της επίθεσης αντί του Αιγύπτιου. Ωστόσο, οι αλλαγές δεν φαίνεται ότι θα σταματήσουν εκεί.

Ο αποκλεισμός των Ομάρ και Βούκοβιτς φέρνουν αυτομάτως στην ενδεκάδα τους Τοροσίδη και Μεριά αντίστοιχα, ενώ νέα πρόσωπα συγκριτικά με το ματς με τον Άρη αναμένονται και στον «άσο» (Γιαννιώτης αντί Σα), αλλά και στις άλλες δύο θέσεις της άμυνας (Μιράντα αντί Σισέ και Τσιμίκας αντί Κούτρης).

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μαρτίνς EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ

Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει εδώ και ένα μήνα μία «παράδοση» που θέλει να την καταρρίψει. Από τις 4 Οκτωβρίου και το παιχνίδι του «Σαν Σίρο» με την Μίλαν, δεν έχει ξανασκοράρει στο πρώτο ημίχρονο σε αγώνα πρωταθλήματος ή Europa League.

Εξαιρουμένου του ματς με την Παναχαϊκή που ήταν για το Κύπελλο, από το ματς του Μιλάνου εώς και το παιχνίδι του «Κλ. Βικελίδης», οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο… μηδέν στο πρώτο 45λεπτο. Συγκεκριμένα ήταν στα παιχνίδια με ΑΕΚ, ΟΦΗ, Ντουντελάνζ, Απόλλωνα Σμύρνης και Άρη. Σε όλους τους αγώνες, εκτός από αυτό στο Ηράκλειο, ο Ολυμπιακός σκόραρε μόνο στο δεύτερο μέρος…

  • Και το καλύτερο συνοδευτικό ενός αγώνα ποδοσφαίρου είναι το φαγητό, το οποίο μπορεί να φτάσει πανεύκολα στην πόρτα σου, με τρία απλά κλικ. Οπότε κατεβάστε το 11888 giaola, παραγγείλτε το φαγητό που τραβάει η όρεξη σας και κερδίστε και δώρο 3€ για την επόμενη παραγγελία!!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ