ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Συνωστισμός" την Κυριακή για τους φίλους του Ολυμπιακού

"Συνωστισμός" την Κυριακή για τους φίλους του Ολυμπιακού

Την Κυριακή (7/5), ο Ολυμπιακός έχει την φιέστα του στο ποδόσφαιρο στις 20:30, ενώ την ίδια ημέρα η ομάδα βόλεϊ παίζει με τον ΠΑΟΚ στου Ρέντη για τον τίτλο (στις 17:00 το πιθανότερο), ενώ στις 20:00 υποδέχεται την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο σε παιχνίδι που ενδεχομένως θα του δίνει το πρωτάθλημα στο πόλο ανδρών.

Η Κυριακή (7/5) είναι μια ημέρα που για τους φίλους του Ολυμπιακού ενδεχομένως να σημαίνει και... τριπλή ανάταση τροπαίων σε διαφορετικά αθλήματα. Το θέμα είναι πώς θα καταφέρουν να χωρέσουν στο πρόγραμμά τους όλα τα παιχνίδια, αν θέλουν να βρεθούν δίπλα στα τμήματα ή έστω να τα παρακολουθήσουν από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Και εξηγούμαστε. Μετά τη νίκη της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού στην Πυλαία απέναντι στον ΠΑΟΚ, η σειρά πήγε στο 2-2 και όλα θα κριθούν το απόγευμα της Κυριακής στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη. Αρχικά, ο προγραμματισμός έλεγε ότι η ώρα έναρξης ήταν στις 19:00, όμως αλλάζει για τις 17:00 και έτσι αυτό βολεύει τους φίλους των Πειραιωτών που θέλουν να βρεθούν στο ματς του βόλεϊ και μετέπειτα να συνεχίσουν την... Ολυμπιακή τους βραδιά με τα υπόλοιπα σπορ του συλλόγου.

Στις 20:00, η ομάδα πόλο ανδρών υποδέχεται την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο για τον τρίτο τελικό στο πόλο ανδρών. Αύριο (5/5), οι δυο ομάδες αναμετρώνται στον δεύτερο τελικό στο Κολυμβητήριο του Λαιμού και σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού που είναι και το πιθανότερο, την Κυριακή με νίκη το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου θα πανηγυρίσει ένα ακόμη αήττητο πρωτάθλημα.

Τέλος, στις 20:30 είναι προγραμματισμένη η φιέστα στο ποδόσφαιρο, όπου θα δώσει το παρών στο Καραϊσκάκη και ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, για να δώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή στους Πειραιώτες, έστω και αν η επικύρωση του πρωταθλήματος αναμένεται να γίνει μια ημέρα μετά στο Δ.Σ. της Λίγκας.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων, θα γίνει "πληθώρα εκδηλώσεων, στο πάρκο των πρωταθλητών, με φουσκωτά παιχνίδια για τους μικρούς φίλους του Θρύλου, από τις 4μμ, στον περιβάλλοντα χώρο του Καραϊσκάκη, με τη συνδρομή της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά και της Vodafone! Η είσοδος για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και θα γίνεται από τις θύρες 1 έως 17. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 7μμ. Τα εισιτήρια διαρκείας των θυρών VIP, VVIP και θύρας 33 ισχύουν κανονικά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ