ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνεχίζονται οι αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών από τα Scouting Camp

Συνεχίζονται οι αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών από τα Scouting Camp

Τους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν στα "Scouting Camp" που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός την περίοδο 2016-17, είδαν εκ νέου το διήμερο 12-13/10 οι προπονητές και το τμήμα Scouting της Ακαδημίας των Πειραιωτών.

Το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη άνοιξε και πάλι τις πύλες του και τα παιδιά που είχαν συγκεντρώσει υψηλό βαθμό στα "Scouting Camp", αξιολογήθηκαν μεταξύ άλλων από τους Κυριάκο Καραταΐδη, Γιώργο Αμανατίδη, Βασίλη Βούζα, Νίκο Τοπολιάτη, Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο, Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις αξιολογήσεις του σε όλη την Ελλάδα και οι καλύτεροι παίκτες επιλέγονται για το Αθλητικό Κέντρο στο Ρέντη. Τα "Scouting Camp", όπως έχει ανακοινωθεί, θα συνεχιστούν και αυτή την περίοδο με πρώτο σταθμό την Πάτρα στο διάστημα 23-24 Οκτωβρίου.

Δράση για την Ακαδημία

Δυο αγώνες για τα Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, για το Σάββατο 14 Οκτωβρίου.

Στις 11:00, στην Γλυφάδα, οι Νέοι παίζουν εκτός έδρας με τον Πανιώνιο για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League K-20, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα είναι σε καλή κατάσταση και όπως τονίζει ο έμπειρος τεχνικός προς τους παίκτες, πρώτα πρέπει να επικεντρωθούν στον αγώνα με τον Πανιώνιο και εν συνεχεία σ' εκείνο της Τετάρτης (18/10) με την Μπαρτσελόνα για το UEFA Youth League.

Συνεχίζονται οι αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών από τα Scouting Camp

Το Σάββατο στις 12:30 οι Έφηβοι αγωνίζονται στην Τρίπολη με τον Αστέρα και θέλουν να πετύχουν την 5η τους νίκη στο Πρωτάθλημα Super League K-17, όπου φιγουράρουν στην 1η θέση. Η αναμέτρηση είναι για την 6η ημέρα της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός αναχωρεί το απόγευμα της Παρασκευής (13/10) για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ