ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνδέουν τον 30χρονο στόπερ Μεσέρ με τον Ολυμπιακό

Arsenal's Aaron Ramsey, left, takes a shot as Rennes' Mexer defends during the Europa League round of 16, first leg soccer match between Rennes and Arsenal at Roazhon Park in Rennes, northwestern France, Thursday, March 7, 2019. Rennes won 3-1. (AP Photo/David Vincent)
Arsenal's Aaron Ramsey, left, takes a shot as Rennes' Mexer defends during the Europa League round of 16, first leg soccer match between Rennes and Arsenal at Roazhon Park in Rennes, northwestern France, Thursday, March 7, 2019. Rennes won 3-1. (AP Photo/David Vincent) AP

Στη λίστα του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας βρίσκεται σύμφωνα με τους Γάλλους ο Μοζαμβικανός, Μεσέρ, ο οποίος ωστόσο βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεν.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα έχει αλλαγές στο κέντρο άμυνας. Το Sport24.gr, άλλωστε, σας ανέλυσε την Πέμπτη (7/3) τις σκέψεις των "ερυθρόλευκων" αναφορικά με τις θέσεις των στόπερ και εξήγησε γιατί ο Μεριά είναι ο μόνος που έχει εξασφαλίσει σίγουρη θέση στο τρένο της επόμενης σεζόν.

Η γαλλική εφημερίδα " Equipe" φιλοξένησε ρεπορτάζ με βάση το οποίο ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του τον 30χρονο Μοζαμβικανό, Μεσέρ, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρεν, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου.

Ο διεθνής Αφρικανός, ο οποίος παρεμπιπτόντως αγωνίστηκε την Πέμπτη στην αναμέτρηση της Ρεν με την Άρσεναλ για τους "16" του Europa League, ναι μεν αποτελεί μία επιλογή, αλλά οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως αυτές τις μέρες βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη γαλλική ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σε περίπτωση που δεν προκύψει συμφωνία, τότε δεν αποκλείεται οι "ερυθρόλευκοι" να ενδιαφερθούν "ζεστά" για την περίπτωσή του. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ομάδες όπως η Τραμπζονσπόρ (Τουρκία) και οι Αλαβές - Χετάφε (Ισπανία) καλοβλέπουν την περίπτωση του Έντσον Αντρέ Σιτόε, όπως είναι το πλήρες όνομά του.

Ο Μεσέρ είναι γεννημένος στις 8 Σεπτεμβρίου 1988 και φέτος έχει ήδη καταγράψει 30 συμμετοχές με τη Ρεν σε όλες τις διοργανώσεις. Με την εθνική του ομάδα είναι 44 φορές διεθνής, ενώ έχει αγωνιστεί παλαιότερα σε Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Νασιονάλ, αλλά και στη Μαπούτο της χώρας του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ