ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συμπλήρωσε κάρτες ο Μποτία

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Με αυτή που δέχθηκε κόντρα στον Λεβαδειακό, ο Αλμπέρτο Μποτία συμπλήρωσε 4 κάρτες και θα πρέπει να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στα επόμενα ματς. Ντεμπούτο για Ανδρούτσο στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 13η αγωνιστική της Super League και πέτυχε 4 τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο για το τελικό 4-0 υπέρ των Πειραιωτών.

Ο Αλμπέρτο Μποτία πρόλαβε να δεχθεί την κίτρινη κάρτα μόλις στο 12ο λεπτό, αυτή ήταν η 4η φετινή στο πρωτάθλημα για τον Ισπανό στόπερ, που υποχρεούται να εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής σε ένα από τέσσερα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Ο Πάουλο Μπέντο θα κληθεί να αποφασίσει σε ποιο από τα παιχνίδια κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), Παναιτωλικό (εντός), Αστέρα (εντός) και Ξάνθη (εκτός), δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μποτία.

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ

Στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς το μεσημέρι της Κυριακής (4/12) έκανε ντεμπούτο σε επίπεδο Super League, ο Θανάσης Ανδρούτσος. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός είχε προηγουμένως 2 εμφανίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας και άλλες 2 στο Europa League την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και απέναντι στον Λεβαδειακό πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος μπήκε στο παιχνίδι στο 73ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον Αντρέ Μαρτίνς.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ιντέγε: "Μας έγινε μάθημα το προηγούμενο ματς"
Πάρντο: "Νίκη με ΑΠΟΕΛ για την πρώτη θέση"
Μπέντο: "Θα μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα"
Επέστρεψε στα γκολ και τις νίκες ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Λεβαδειακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ