ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκινημένος ο Μαρινάκης: "Όνειρό μου η υπέρβαση στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό"

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν συγκινημένος με την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στους "32" του Europa League, μετά το 3-1 σε βάρος της Μίλαν στο Φάληρο. Η δήλωση του ιδιοκτήτη των "ερυθρόλευκων". (VIDEO)

Μετά το 3-1 σε βάρος της Μίλαν και την πρόκριση στους 32 του Europa League, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, δήλωσε: "Σήμερα ήταν μια τεράστια νίκη. Γράψαμε ιστορία. Ίσως να είναι και η πιο ιστορική νίκη της ομάδας γιατί συνδυάστηκε με την πρόκριση απέναντι σε μια πολύ μεγάλη και ιστορική ομάδα, με πάρα πολύ καλούς παίκτες.

Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη και για την απόδοση. Η απόδοσή τους ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει. Μην ξεχνάμε τον αντίπαλό μας. Είδαμε έναν Ολυμπιακό που έπαιξε πολύ δυνατά, επιθετικά και διψασμένα για την πρόκριση. Πιστεύω ότι ήταν μια δικαίωση για όλους μας. Αυτή την ομάδα τη στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή στα δύσκολα, γιατί περάσαμε δύσκολα, αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Έχουμε πίστη και πιστεύουμε ότι αυτό που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι, έχει τύχη. Θα πάμε ακόμα καλύτερα. Ζήτησα τους παίκτες να ξεκουραστούν, να καθαρίσει το μυαλό τους και να συνεχίζουμε να κερδίζουμε. Είμαι χαρούμενος γιατί σηκώσαμε ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού μας και την ελληνική ψηλά στην Ευρώπη. Είναι νίκη που συζητιέται σε όλη την Ευρώπη. Μας κάνει όλους υπερήφανους".

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

- Αυτό που είδατε σήμερα, είναι αυτό που ονειρεύεστε για τον Ολυμπιακό;

"Τον Ολυμπιακό τον παρακολουθώ από πολύ μικρός. Το όνειρο ήταν να κάνεις την υπέρβαση στην Ευρώπη. Μέχρι σήμερα έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές στο Καραϊσκάκη, σήμερα ήταν μια ακόμη, μεγαλύτερη. Αυτός ο κόσμος που έχει αγκαλιάσει την ομάδα εφέτος, είδατε πώς πανηγύρισε, αυθόρμητα και όμορφα. Είναι αυτό που ονειρευόμαστε".

- Θα ενισχύσετε την ομάδα;

"Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν. Το είδατε σήμερα. Εμείς συνεχίζουμε, είμαστε δίπλα στην ομάδα. Η ομάδα θα πάει ακόμα καλύτερα. Αν μπορούμε να βρούμε 1-2 παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά, θα το δούμε σοβαρά. Χτίζεται μια μεγάλη ομάδα. Το μέλλον της ανήκει".

- Που αφιερώνετε τη νίκη;

"Σε όλους τους Έλληνες. Ευχαρίστησα και τον προπονητή μας και το τεχνικό τιμ και όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Μίλαν 3-1: Ομάδα όνειρο οι ερυθρόλευκοι, έγραψαν ιστορία!
Ολυμπιακός - Μίλαν: Ο γύρος θριάμβου του Μαρινάκη στο Καραϊσκάκης
Ολυμπιακός - Μίλαν 3-1: Ξέσπασε σε κλάματα ο Κούτρης (VIDEO)
Ολυμπιακός - Μίλαν 3-1: Οι πανηγυρισμοί των "ερυθρόλευκων" στα αποδυτήρια
Ολυμπιακός - Μίλαν: Η πανηγυρική είσοδος των οπαδών μετά το 3-1 (VIDEOS)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ