ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συγγνώμη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ζήτησε η Daily Mail

SUPERLEAGUE / ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Άγγλοι είχαν γράψει περί εισβολής του Βαγγέλη Μαρινάκη στο γραφείο των διαιτητών στο ματς Ολυμπιακός - Μπέρνλι, αλλά το πήραν πίσω με επίσημη τοποθέτηση τους.

Η Daily Mail με δημόσια τοποθέτησή της ζήτησε συγγνώμη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για όσα έγραψε πως συνέβησαν στο παιχνίδι του "Καραϊσκάκης" μεταξύ Ολυμπιακού και Μπέρνλι.

Συγκεκριμένα, το αγγλικό Μέσο είχε γράψει ότι ο διοικητικός ηγέτης των "ερυθρόλευκων" την 25η Αυγούστου είχε εισβάλλει στο γραφείο των διαιτητών.

Σχεδόν έναν μήνα αργότερα η " Daily Mail" ανάρτησε ένα άρθρο στο οποίο απολογείται και ζητάει συγγνώμη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το νέο δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: " Σε άρθρο της 25ης Αυγούστου μεταφέραμε ισχυρισμούς ότι ο Ευάγγελος Μαρινάκης εισέβαλε στο γραφείο του διαιτητή κατά τη διάρκεια του αγώνα για το Europa League, μεταξύ της Μπέρνλι και του Ολυμπιακού. Αν και δημοσιεύτηκε με καλή πίστη, αποδεχόμαστε τώρα ότι ο ισχυρισμός ήταν λανθασμένος. Ζητούμε συγγνώμη από τον κ. Μαρινάκη για κάθε δυσφορία που του προκαλέσαμε".

Nα σημειωθεί ότι η αγγλική εφημερίδα θα αναλάβει όλα τα δικαστικά έξοδα της υπόθεσης και θα προσφέρει ένα ποσό ως δωρεά σε (συμφωνημένο) φιλανθρωπικό ίδρυμα.

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συγγνώμη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ζήτησε η Daily Mail
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ