ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχολή και στην Παλλήνη

Σχολή και στην Παλλήνη

Την δημιουργία Σχολής Ποδοσφαίρου στην Παλλήνη Αττικής ανακοίνωσε η Διεύθυνση Ακαδημιών του Ολυμπιακού. Ισόπαλη με σκορ 1-1 η Κ17 με την Εθνική Παίδων.

Το Δίκτυο των Σχολών τους διευρύνουν οι Πειραιώτες, καθώς την Παρασκευή (18/9) ανακοίνωσαν την δημιουργία Σχολής στην Παλλήνη Αττικής. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού ανακοινώνει την δημιουργία Σχολής στην Παλλήνη Αττικής. Ο Ολυμπιακός επενδύει συνεχώς με την δημιουργία νέων Σχολών στην Αττική προσφέροντας την δυνατότητα σ' όλα τα παιδιά να εισέλθουν στην μεγάλη οικογένεια του, να ζήσουν μοναδικές στιγμές αλλά και να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τους καλύτερους.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υπεύθυνος Σχολής: Μητρογιάννης Δημήτρης

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Θυμιοπούλου Ιωάννα

Διεύθυνση: Boca Arena, Αμαζόνος 4, Παλλήνη

Τηλ: 210-6664989, 6976774342, 6938534096

email: [email protected]

Facebook: Ολυμπιακός-Σχολή Ποδοσφαίρου Παλλήνη".

Επίσκεψη στη Σχολή Ένωση Ρέντη

Επίσκεψη στην νέα Σχολή του Δικτύου στο Ρέντη (Ένωση Ρέντη) η οποία εδρεύει στο Δημοτικό γήπεδο "Σταύρος Μελισσουργός" πραγματοποίησε ο Γιώργος Αμανατίδης. Ο σκάουτερ της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός επιθεώρησε την εγκατάσταση, συνομίλησε με τους προπονητές και τον επικεφαλής κ. Αθανασίου ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε όλες τις προπονήσεις των τμημάτων.

Ο Γιώργος Αμανατίδης επεσήμανε σ' όλους την μεγάλη ευκαιρία που έχουν να δουλέψουν κάτω από την επίβλεψη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Σχολή και στα παιδιά που την στελεχώνουν.

Σχολή και στην Παλλήνη

Ολυμπιακός Κ17 - Εθνική Παίδων 1-1

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης 917/9) στον Άγιο Κοσμά, η Κ-17 του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Εθνική Παίδων. Με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίστηκαν 7 διεθνείς του Ολυμπιακού.

Το γκολ του Ολυμπιακού πέτυχε ο Χατζηιωαννίδης και για την Εθνική ο Τζοβάρας. Για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη έπαιξαν οι: Σκαφίδας, Φλέγκας, Ορφανίδης, Αμπάρα, Παπαδογιωργάκης, Αγγελόπουλος, Αντωνόπουλος, Τουλκερίδης, Γκλεγκλές, Τσιντώνης, Χατζηιωαννίδης/ Νικούλης, Ράμα, Νίκας, Καράδαης, Βαλοτάσιος, Βοϊλης, Τσιριγώτης, Γαλούπης, Κατσούκης.

Σχολή και στην Παλλήνη
INTIME SPORTS

Κ-16: Ατρόμητος Αθηνών-Ολυμπιακός 0-4

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής (18/9) στο γήπεδο του "Γαλαξία" στο Περιστέρι, η Κ-16 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-0 της αντίστοιχης του Ατρόμητου Αθηνών.

Ο Θεόδωρος Τσιριγώτης πέτυχε τα 2 πρώτα γκολ του Ολυμπιακού στο 1' και στο 17', ενώ στο 35' ο Ράμα μετά από ασίστ του Φυτόπουλου έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 70' ο Τριαντάφυλλος Κοντός πέτυχε το 4ο γκολ των Πειραιωτών.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Τάσος Θέος τόνισε: "Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο με συνδυασμούς και πολύ επιθετικό. Στο δεύτερο με τις αλλαγές δείξαμε πως θέλουμε βελτίωση σε κάποιους τομείς. Είμαστε σε καλό δρόμο".

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Ράμα, Παπαγγελής, Σουρανής, Φυτόπουλος, Τσερκώνης, Κόγιας, Δήμος, Τσιριγώτης/ Οικονομίκος, Κοντός, Βασιλέρης, Παπαγεωργίου, Καισαρίτης, Καριμπίδης, Ντουμάνης, Γιαννακίδης.

Κ-15: Ολυμπιακός-Κηφισιά 4-0

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής (18/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, η Κ-15 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-0 της Κ-17 της Κηφισιάς. Τα γκολ των "ερυθρολεύκων" πέτυχαν οι: Εμιλιάνο, Φέκας, Μαρτίνης, Χρυσικός.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Νίκος Τοπολιάτης, σημείωσε: "Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους. Δείξαμε ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο όμως συνεχίζουμε την δουλειά μας και μέσα από τις προπονήσεις θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο".

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Βεζύρης, Καλλιμούκος, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουϊδης, Τσέργας, Φέκας, Γλυνός, Φελάς, Κουλουριώτης, Εμιλιάνο/ Λαζάρου, Ντάκα, Ράμα, Χρυσικός, Μικρός, Μπούτσι, Ντρούγκας, Σφύρλας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ