ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Super League 1: Η ένσταση του Ολυμπιακού για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων

EUROPA LEAGUE / ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το μείζον θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων συζητήθηκε εκτενώς στην τηλεδιάσκεψη της Super League 1, με τον Ολυμπιακό να έχει την ένστασή του, χωρίς όμως να είναι αντίθετος με την κεντρική διαχείριση.

Στην τηλεδιάσκεψη της Super League 1 για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, συζητήθηκε και το μείζον θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, όπου οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης.

Από εκεί και πέρα, η πλευρά του Ολυμπιακού εξέφρασε μια ένσταση, χωρίς όμως να είναι αντίθετος στην προοπτική της επιστροφής στην κεντρική διαχείριση, όπως ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια. Απλά, θα πρέπει να έχουν αλλάξει ορισμένα πράγματα.

Όταν πήρε το λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε πως "ο ΠΑΟΚ ήταν ο πρώτος που βγήκε από την κεντρική διαχείριση. Ο Ολυμπιακός είναι θετικός, μόνο αν ξεκαθαρίσουν τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα. Δηλαδή δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για κεντρική διαχείριση και η Ξάνθη να είναι η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ ή ο Βόλος που τον έχουν κάνει έκτρωμα. Για ομάδες όπως Παναιτωλικός υπάρχουν ερωτηματικά".

Θυμίζουμε πως η πρόταση για την κεντρική διαχείριση έγινε από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος μάλιστα ζήτησε να γίνει ψηφοφορία. Ο Μήνας Λυσάνδρου διαφώνησε και είπε να μη γίνει ψηφοφορία για λόγους ενότητας, με τους Αλαφούζο και Κωστούλα να είναι αντίθετοι, τη στιγμή που ο Καρυπίδης πήρε το μέρος του προέδρου της Λίγκας.

Εντέλει, δεν έγινε επίσημη ψηφοφορία για την κεντρική διαχείριση, αλλά μια πρώτη συζήτηση, με τον Ολυμπιακό να είναι στην πλευρά του... λευκού με τα τωρινά δεδομένα, αφού όμως πρώτα είχε ξεκαθαρίσει ότι είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης, όταν όμως θα ξεκαθαρίσουν τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα των ομάδων.

Αστερίσκοι υπήρξαν από ΑΕΛ, Άρη και Πανιώνιο για την Ξάνθη ενώ υπέρ ψήφισαν οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Ξάνθη ΟΦΗ, Λαμία, Αστέρας Τρίπολης και Βόλος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ