Στρατηγική σύμπραξη Μαρινάκη - Wilbur Ross στην Ναυτιλία

Οι δύο εταιρείες Capital Product Partners L.P και DSS Holdings δημιουργούν κοινή εταιρεία στον τομέα των δεξαμενόπλοιων αργού πετρελαίου και προϊόντων. Η συμφωνία είναι ύψους 1,65 δισ. δολαρίων.

Σε μια στρατηγικής σημασίας συμφωνία προχώρησαν οι εταιρείες του Βαγγέλη Μαρινάκη και του υπουργού Εμπορίου των ΗΠΑ Wilbur Ross.

Ειδικότερα, η Capital Product Partners L.P και η DSS Holdings, στην οποία μεγαλομέτοχος είναι ο Αμερικανός υπουργός κατέληξαν σε συμφωνία ύψους 1,65 δισ. δολαρίων, στο πλαίσιο της οποίας η πρώτη θα προχωρήσει σε διαχωρισμό (spin off) των δραστηριοτήτων της στον τομέα των δεξαμενόπλοιων αργού πετρελαίου και προϊόντων, δημιουργώντας μια νέα εισηγμένη εταιρεία, η οποία θα συγχωνευθεί με τις δραστηριότητες της DSS.

Η υπό σύσταση νέα εταιρεία που θα ονομάζεται Diamond S Shipping Inc, θα έχει έδρα το Greenwich του Κονέκτικατ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα περιλαμβάνει τον συνδυασμένο στόλο δεξαμενόπλοιων αργού και προϊόντων των Capital Product Partners και DSS, που ανέρχεται συνολικά σε 68 δεξαμενόπλοια, μέσης ηλικίας 7,8 ετών.

Πηγή: www.news247.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ρώτησαν επιτέλους τον DiCaprio αν θα χωρούσε στην πόρτα του Τιτανικού

Έχει μιλήσει η Winslet. Έχει μιλήσει ο Cameron. Έχει μιλήσει η επιστήμη. Ώρα να ακούσουμε και τον ίδιο τον Jack.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ