ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον Ολυμπιακό μέχρι το 2018 ο Ρομπέρτο!

Στον Ολυμπιακό μέχρι το 2018 ο Ρομπέρτο!
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός έκανε το μεγάλο μπαμ με την απόκτηση του Ρομπέρτο μέχρι το 2018! Η ανακοίνωση έγινε από τα μεγάφωνα του Γ. Καραϊσκάκης κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού συνεχίζονται, με την τελευταία να είναι και η καλύτερη, το κερασάκι στην τούρτα που συνηθίζουν να λένε. Οι πωλήσεις των παικτών και κυρίως το Γενάρη γέμισαν τα ταμεία του πρωταθλητή Ελλάδας και η διοίκηση ξόδεψε αρκετά από αυτά μέσα σε λίγες ημέρες. Ο κόσμος ζητούσε να μείνει ο Ρομπέρτο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον κράτησε στο λιμάνι δίνοντας 6.000.000 ευρώ!

Οι εμφανίσεις του Ρομπέρτο Χιμένεθ Γιάγκο, όπως είναι το πλήρες όνομα του Ισπανού τερματοφύλακα, έκαναν την ανάγκη απόκτησής του... επιτακτική, αλλά το ποσό που έπρεπε να δαπανηθεί ήταν μεγάλο. Βέβαια μετά τις κινήσεις της διοίκησης με τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών, ο Ολυμπιακός είχε τα χρήματα για να κινηθεί σε υψηλά επίπεδα όπως ακριβώς κάνουν οι μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες.

Έτσι ακριβώς οι ερυθρόλευκοι κινήθηκαν αθόρυβα και κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου με τον Πανιώνιο ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα η απόκτηση του Ρομπέρτο για τα επόμενα 4 χρόνια. Αυτό που δεν ανακοινώθηκε ήταν το ποσό που βγήκε από τα ταμεία της Πειραϊκής ΠΑΕ, το οποίο ανέρχεται στα 6.000.000 ευρώ!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

" Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα, Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ