ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον Ερυθρό Αστέρα ο Κατάι

Στον Ερυθρό Αστέρα ο Κατάι
INTIME SPORTS

Δανεικός για έναν χρόνο παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό στον Ερυθρό Αστέρα ο Αλεξάνταρ Κατάι, όπως και ο Σαμπού Γιαταμπαρέ στην Γκινγκάμπ. Ενδιαφέρον της ΚΠΡ για Μπονγκ.

Για μια ακόμη χρονιά ο Αλεξάνταρ Κατάι δεν βρήκε θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ πήρε μαζί του τον παίκτη στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ, ωστόσο δεν πείστηκε πως αξίζει να του δώσει μια ευκαιρία.

Ο Κατάι επέστρεψε λοιπόν στο σερβικό πρωτάθλημα, αυτή την φορά για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα, όπου θα αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού για την σεζόν 2014-15.

"Είμαι ικανοποιημένος. Έχω μεγάλο κίνητρο, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του, ενώ είμαι χαρούμενος που θα παίξω για ένα τόσο "καυτό" κοινό.

Θα ενσωματωθώ την Τρίτη (2/9) στην ομάδα, γιατί έχω ακόμα δύο μέρες άδεια, αλλά πιστεύω πως θα προσαρμοστώ αμέσως. Θα υπερασπιστούμε τον τίτλο μας", τόνισε χαρακτηριστικά ο 23χρονος Σέρβος μέσος που θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 27:

"Διάλεξα το συγκεκριμένο νούμερο γιατί αυτό φορούσα όταν υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Και αφού δεν το είχε κανείς στην ομάδα, τότε δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ".

Στην Γκινγκάμπ ο Γιαταμπαρέ

Ούτε ο Σαμπού Γιαταμπαρέ κατάφερε εν τέλει να πείσει τον Μίτσελ για την χρησιμότητα του, παρά την μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο 25χρονος κεντρικός χαφ στη προετοιμασία. Την στιγμή που ο αδερφός του Μουσταφά φεύγει από την Γκινγκάμπ για την Τουρκία, ο Σαμπού μπορεί θα αγωνιστεί στον γαλλικό σύλλογο ως δανεικός από τον Ολυμπιακό για την υπόλοιπη σεζόν.

Λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, ο Γιαταμπαρέ συμφώνησε με την Γκινγκάμπ και επιστρέφει στο Championnat για δεύτερη φορά.

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Σαμπού Γιαταμπαρέ, στην Γκινγκάμπ", ήταν η λιτή ανακοίνωση των Πειραιωτών.

"Θέλω να ευχαριστήσω το κλαμπ για το καλωσόρισμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μια νέα πρόκληση. Ήρθα σε ένα οικογενειακό σύλλογο, αυτό είναι που αγαπώ στο ποδόσφαιρο. Είμαι ευχαριστημένος που θα παίξω δίπλα σε φίλους μου ξανά. Είμαι χαρούμενος αλλά και λυπημένος γιατί ο αδερφός μου φεύγει.

Αυτό με πληγώνει αλλά είμαι έτοιμος να γράψω ιστορία εδώ και φοράω την φανέλα της ομάδας με την ίδια περηφάνια που το έκανε και εκείνος", τόνισε ο Γιαταμπαρέ μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησης του στην Γκινγκάμπ.

ΚΠΡ για Μπονγκ

Ο Γκαετάν Μπονγκ είναι δεδομένο πως δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ, ωστόσο μέχρι τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών δεν βρέθηκε σύλλογος να τον θέλει και δύσκολα θα φύγει. Πάντως σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, η ΚΠΡ χρειάζεται μια ακόμη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας και θα μπορούσε να ζητήσει τον Καμερουνέζο από τον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ