ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον Εργοτέλη ο Ολαϊτάν

Στον Εργοτέλη ο Ολαϊτάν
INTIME SPORTS

Ο Μάικλ Ολαϊτάν θα ενισχύσει τον Εργοτέλη στο δεύτερο μισό της σεζόν, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό όπως ανακοίνωσαν οι Πειραιώτες. Ζητούμενο πλέον είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Τον πιστεύει ο Περέιρα.

Στο παρελθόν μοιάζει να ανήκει πλέον η περιπέτεια υγείας που ξεκίνησε για τον Μάικλ Ολαϊτάν τον Μάρτιο του 2014 και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο.

Ο Νιγηριανός υπέφερε από οξεία μυοκαρδίτιδα, ωστόσο τον Νοέμβριο της περασμένης χρονιάς επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ έκανε την επανεμφάνιση του με τα ερυθρόλευκα στις 21 Γενάρη και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Τύρναβο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Γεγονός που σκόρπισε τα χαμόγελα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, καθώς ο Ολαϊτάν αποτελεί μια μεγάλη ελπίδα για το μέλλον, όσο και αν η περιπέτεια που πέρασε καθυστέρησε την πρόοδο του παίκτη.

Ο Νιγηριανός κυνηγός θα αγωνιστεί το υπόλοιπο της περιόδου με τη φανέλα του Εργοτέλη, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να παρουσιαστεί έτοιμος ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Ο Βίτορ Περέιρα έχει πληροφορηθεί όλα όσα ήθελε για τον παίκτη και πιστεύει στις δυνατότητες και την εξέλιξη του Ολαϊτάν. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπολογίζει κανονικά τον 22χρονο φορ για το ρόστερ της επόμενης σεζόν, για τον λόγο αυτό εισηγήθηκε την παραχώρηση του ως δανεικό σε άλλο σύλλογο με σκοπό να βάλει αγωνιστικά λεπτά στο κοντέρ του και να επιστρέψει έτοιμος σε λίγους μήνες στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Η επίσημη ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Μάικλ Ολαϊτάν, μέχρι το καλοκαίρι, στην ΠΑΕ Εργοτέλης".

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης:

"Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μάικλ Ολαϊτάν, με τη μορφή δανεισμού, από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ