ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον διαγωνισμό της UEFA οι Νέοι του Ολυμπιακού

Στον διαγωνισμό της UEFA οι Νέοι του Ολυμπιακού

Στον διαγωνισμό της UEFA με στόχο την προώθηση του Youth League συμμετέχει ο Ολυμπιακός, που ετοίμασε και έστειλε το σχετικό video στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η UEFA τρέχει έναν διαγωνισμό για την προώθηση του Youth League και κάθε ομάδα που συμμετέχει στην διοργάνωση μπορεί να επιμεληθεί ένα video και μέσω αυτού να εκπροσωπηθεί στον διαγωνισμό. Το καλύτερο video θα βραβευθεί.

Δείτε ΕΔΩ αυτό που εμπνεύστηκαν με την σειρά τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της UEFA.

Κ-16: Ολυμπιακός-Καλλιθέα 4-1

Σε αγώνα του "Attica Cup" που διεξήχθη το Σάββατο (28/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, η Κ-16 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-1 της αντίστοιχης της Καλλιθέας. Η ομάδα του Τάσου Θέου προηγήθηκε με 4-0 και τα γκολ της πέτυχαν οι: Φυτόπουλος (17'), Καρυμπίδης (27'), Κόγιας (53', 76').

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης (60' Καισαρίτης), Ράμα (46' Παπαγγελής), Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης (56' Ντουμάνης), Γαλούπης (60' Βασιλέρης), Τσερκώνης (55' Δήμος), Παπαγεωργίου (45' Οικονομίκος), Φυτόπουλος, Σουρανής (50' Ζώτος), Κόγιας, Καριμπίδης (65' Κοντός).

Στον διαγωνισμό της UEFA οι Νέοι του Ολυμπιακού

Κ-14: Ολυμπιακός-Καλλιθέα 3-0

Σε αγώνα για το "Attica Cup" που διεξήχθη το Σάββατο (28/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, η Κ-14 του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-0 της Καλλιθέας. Τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη σημείωσαν οι: Γαβαλάς (10'), Μούκα (29'), Μιχαλόπουλος (68').

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Πολύδωρος, Τιμολέων, Θεοδωρόπουλος, Τσάβος, Κεραμιδάς, Γούλας, Μούκα, Αντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Γαβαλάς / Μιχαλόπουλος, Σκάντζας, Τζόρβας, Πανιάς, Τσούμπας, Παλαιολόγος, Καλαντζής.

Στον διαγωνισμό της UEFA οι Νέοι του Ολυμπιακού

Κ-12: Ολυμπιακός-Θύελλα Αγίου Δημητρίου 4-1

Σε αγώνα του "Attica Cup" που διεξήχθη την Κυριακή (29/11) στη Βούλα, η Κ-12 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-1 της Θύελλας Αγίου Δημητρίου. Τα γκολ για την ομάδα του Τάσου Πάντου πέτυχαν οι: Μάνδρος, Φλώκος, Σταυρόπουλος, Λίτσο.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σκαρτσιάρης, Γαλάνης, Αναστόπουλος, Τσιάβος, Γκίνι, Αρβανιτάκης, Κορφιάτης, Σταυρόπουλος, Φλώκος, Μάνδρος, Λίτσο/ Αδαμόπουλος, Αλέξης, Ράμος, Κούτσι, Ποιμενίδης.

Στον διαγωνισμό της UEFA οι Νέοι του Ολυμπιακού

Κ-10: Ολυμπιακός-Ολυμπιάδα Υμηττού 12-2

Σε αγώνα για το "Θουκυδίδειο" που διεξήχθη την Κυριακή (29/11) στην εγκατάσταση της Σχολής Καραϊσκάκη, η Κ-10 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού επικράτησε με σκορ 12-2 της Ολυμπιάδας Υμηττού. Τα γκολ για την ομάδα του Σωκράτη Κοψαχείλη πέτυχαν οι: Χατζόγλου (4), Μπάμπουλης (2), Κουτρέτσης (3), Μπαρδάς, Αυλωνίτης. Το 10ο γκολ του Ολυμπιακού ήταν αυτογκόλ.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Λουλούργας, Μπαρδάς, Χαρίτος, Μπάμπουλης, Μανιός, Χαλιάσας, Κουτρέτσης, Χατζόγλου, Αυλωνίτης, Ιωαννίδης.

Κ-9: Ολυμπιακός-Απόλλων Αναβύσσου 13-3

Σε αγώνα για το "Θουκυδίδειο" που διεξήχθη την Κυριακή (29/11), η Κ-9 των Πειραιωτών επικράτησε με σκορ 13-3 του Απόλλων Αναβύσσου. Τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Σοφιανού πέτυχαν οι: Μενεγάτος (2), Σπυρόπουλος (2), Καρακώστας (2), Φίλης (2), Πούλης, Χαραλαμπίδης, Μαχαίρας, Καρυτινός.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γιωτόπουλος, Θεοδωρίδης, Καρακώστας, Λουλούργας, Μαχαίρας, Σπυρόπουλος, Φίλης, Πρίφτη, Αγγελάκης, Πούλης, Μενεγάτος, Χαραλαμπίδης, Καρυτινός.

Αγιασμός στη Σχολή Σαλαμίνας

Παρουσία του Λεόνε και του σκάουτερ της Ακαδημίας και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γιώργου Κοκολάκη, τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου (28/11) στη Σαλαμίνα, Αγιασμός στη Σχολή Ποδοσφαίρου.

Η Σχολή που ξεκίνησε να λειτουργεί μέσα από 2015 έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 60 παιδιά τα οποία μαθαίνουν καθημερινά τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τους καλύτερους ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Τα παιδιά μετά από τον Αγιασμό είχαν την ευκαιρία να "παίξουν" με τον Λεόνε αλλά και ν' ακούσουν τον κ. Κοκολάκη να τους δίνει συμβουλές για την πρόοδο τους. Επιπλέον ο κ. Κοκολάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους γονείς και ν' απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις.

Στον διαγωνισμό της UEFA οι Νέοι του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ