ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο χειρουργείο ο Κούτρης, ώρα για τον Χατζισαφί

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εχσάν Χατζισαφί θα παίξει στα εναπομείναντα δύο ματς με Παναιτωλικό και ΠΑΣ, καθώς ο Λεονάρντο Κούτρης θα υποβληθεί σε επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα στον ώμο.

Το μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα της Ριζούπολης δεν ήταν μόνο στις αποφάσεις του Κατσικογιάννη, αλλά και στον Λεονάρντο Κούτρη που τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο στη φάση του 9ου λεπτού με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον γκολκίπερ του Απόλλωνα, Χουάντερσον.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ θα υποβληθεί σε επέμβαση εντός της εβδομάδας (μάλλον την Τετάρτη 25 του μηνός), έτσι ώστε να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα στην αριστερή ωμοπλάτη του.

Ο χρόνος απουσίας του δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά ο λόγος που γίνεται άρον-άρον και η επέμβαση, έχει να κάνει με το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό θέλουν να τον έχουν ετοιμοπόλεμο στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Οι πληροφορίες λένε λοιπόν, ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, όπερ σημαίνει ότι θα είναι μια χαρά έως τότε ο Κούτρης.

Το ότι θα χάσει τα δύο εναπομείναντα ματς με Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Άλλωστε, ο Κούτρης δεν έχει να αποδείξει και τίποτα στον νέο τεχνικό Πέδρο Μαρτίνς, μιας και ο Πορτογάλος θεωρεί ότι είναι ένας μπακ που τον καλύπτει ποδοσφαιρικά για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια λοιπόν θα αγωνιστεί ο Χατζισαφί, ο οποίος δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής στον β' γύρο.Μόλις σε 4 ματς πρωταθλήματος έχει παίξει και σε ένα Κυπέλλου.

Στο Ιράν υποδέχθηκαν με... θέρμη τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς εκφράζονταν κάποιες ανησυχίες για την κατάσταση του πρώην μπακ του Πανιωνίου.

Λόγω του "παροπλισμού" του στον Ολυμπιακό, υπήρχε μία αίσθηση στην Τεχεράνη ότι δεν θα ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει Μουντιάλ.

Όχι, δεν υπήρχε περίπτωση να έχανε τη θέση του στην Εθνική ομάδα, καθώς είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της, ενώ φοράει και το περιβραχιόνιο της.

Παρόλα αυτά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κάρλος Κεϊρόζ προβληματιζόταν καθαρά αγωνιστικά για την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί γύρω στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου, όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Παρακολουθεί Μασούρα η Κοπεγχάγη"
Καραπαπάς: "Χάρτινο το πρωτάθλημα της ΑΕΚ"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ