ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο προσκήνιο ξανά ο Κουστόδιο για Ολυμπιακό

Στο προσκήνιο ξανά ο Κουστόδιο για Ολυμπιακό

Πορτογαλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εξετάζει εκ νέου την περίπτωση του Κουστόδιο. Διαβάστε αναλυτικά (video).

Η περίπτωση του Κουστόδιο, ο οποίος είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι, έχει έρθει και πάλι στο φως της δημοσιότητας.

Σε λίγες ημέρες ανοίγει ξανά το μεταγραφικό παζάρι, οι "ερυθρόλευκοι" θα προσπαθήσουν σε αυτό το διάστημα να αποκτήσουν έναν αμυντικό μέσο και σύμφωνα με την "A BOLA" αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Κουστόδιο.

Ο Πορτογάλος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τεχνικός του Ολυμπιακού εκτιμά τις ικανότητες του 29χρονου, τον οποίο ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να αποκτήσει δανεικό.

Συγκεκριμένα το δημοσείυμα αναφέρει: "Μετά τον Έλντερ Μπαρμπόσα, υπάρχει ένας ακόμη παίκτης της Μπράγκα που είναι υποψήφιος να ενισχύσει το ρόστερ του Ολυμπιακού. Είναι ο Κουστόδιο, ο παίκτης με την περισσότερη συμμετοχή στα ματς της Μπράγκα την φετινή σεζόν (1819 λεπτά σε 11 ματς πρωταθλήματος, 8 Champions League και ένα στο Πορτογαλικό Κύπελλο). Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ γνωρίζει τον παίκτη πολύ καλά και αποτελεί την προτεραιότητα του μόλις ανοίξει και πάλι η μεταγραφική αγορά.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο προκάτοχος του Ζοσέ Πεσέιρο είχε προσπαθήσει ξανά να πάρει στον Πειραιά τον Κουστόδιο όμως η Μπράγκα αρνήθηκε, έχοντας προηγουμένως πετύχει συμφωνία με τον διεθνή Πορτογάλο μέσο για τρεις ακόμη σεζόν (σ.σ. ανανέωση συμβολαίου).

Σύμφωνα και με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ολυμπιακός θέλει να κινηθεί τον Ιανουάριο για τον δανεισμό των Μπαρμπόσα και Κουστόδιο με οψιόν αγοράς για τους δύο παίκτες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ