ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο Μπιλμπάο ο Θέος, δίπλα στον Βαλβέρδε

Στο Μπιλμπάο ο Θέος, δίπλα στον Βαλβέρδε

Ο προπονητής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Τάσος Θέος, επισκέφτηκε για τις ανάγκες του UEFA Pro το Μπιλμπάο προκειμένου να παρακολουθήσει τον τρόπο λειτουργίας της Αθλέτικ του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πενθήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη για τις ανάγκες του UEFA Pro πραγματοποίησε στο Μπιλμπάο ο προπονητής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Τάσος Θέος.

Ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε για την εργασία του και λόγω και της πολύχρονης θητείας του Βάσκου στον Ολυμπιακό, η φιλοξενία ήταν άψογη!

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιελάμβανε παρακολούθηση των προπονήσεων της πρώτης ομάδας, της δεύτερης ομάδας αλλά και όλων των τμημάτων της Ακαδημίας. Στον Τάσο Θέο μάλιστα ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέτρεψε, αν και δεν το συνηθίζει, να δει την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από τον αγώνα Πρωταθλήματος με την Χιχόν.

Εκτός από τον αγώνα με την Χιχόν στο "Σαν Μαμές" ο προπονητής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού παρακολούθησε και τους αγώνες της Κ-20 και της Κ-17 και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα μετά και από τις συζητήσεις του με τους προπονητές.

Στο Μπιλμπάο ο Θέος, δίπλα στον Βαλβέρδε
Στο Μπιλμπάο ο Θέος, δίπλα στον Βαλβέρδε
Στο Μπιλμπάο ο Θέος, δίπλα στον Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υποδέχτηκε θερμά τον προπονητή της Ακαδημίας των "ερυθρολεύκων" και του τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι πάντα στην καρδιά του και πως με την πρώτη ευκαιρία θέλει να επισκεφτεί ξανά την Ελλάδα και φυσικά τις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

"Ήταν ένα πενθήμερο γεμάτο με γνώση. Είδα πολλά νέα πράγματα και τον τρόπο που δουλεύει μια ξεχωριστή ομάδα της Ισπανίας, η Βάσκικη Αθλέτικ.

Αυτή η ομάδα έχει στη φιλοσοφία της να προωθεί τα δικά της παιδιά και καταφέρνει να είναι ψηλά στην Ισπανία. Ο κ. Βαλβέρδε συγκινήθηκε με την επίσκεψη και μου μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τον Ολυμπιακό", σημείωσε ο Τάσος Θέος.

Ο Ολυμπιακός επενδύει συνεχώς στην Ακαδημία του εκπαιδεύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους προπονητές και τα στελέχη του με σεμινάρια και ταξίδια στο εξωτερικό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ