ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις 4 Μαρτίου άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για Γκαρθία

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αναζήτηση του αντι-Γκαρθία και με τη βούλα από την επόμενη μέρα της ισοπαλίας με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο. Γιατί δεν υπάρχει λόγος να αντικατασταθεί τώρα ο Ισπανός τεχνικός.

Περίεργο ήταν το κλίμα αμέσως μετά το 1-1 στην Λιβαδειά στο "στρατόπεδο" του Ολυμπιακού. Έβγαινε προς τα έξω μία εικόνα ότι είναι βαρύ το κλίμα για τον Γκαρθία και τους παίκτες. Δεν προκαλεί βεβαίως σε κανέναν έκπληξη η συγκεκριμένη είδηση.

Το ότι είναι βαρύ το κλίμα για τον προπονητή, αλλά και ορισμένους ποδοσφαιριστές, είναι κάτι το οποίο το έχει ακουστεί πολλάκις τη φετινή σεζόν και ειδικά το τελευταίο δίμηνο.

Ο Γκαρθία για παράδειγμα είχε "τελειώσει" ουσιαστικά μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στις 4 Μαρτίου. Εκεί ήταν που ακόμα και μέσα στον σύλλογο ορισμένοι υποστήριζαν ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν είναι κακός προπονητής, αλλά ενδεχομένως να μην "δένει" με το γενικότερο προφίλ ή τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού.

Από τότε ξεκίνησαν και με τη βούλα τα διάφορα σενάρια προπονητολογίας με Μιλόγεβιτς, Πέδρο Μαρτίνς και με τεχνικό που έχει "σημαδέψει" ο Μοντέστο. Μέχρι και ο Μίτσελ ξανακούστηκε!

Από τον Ολυμπιακό δεν προέκυπτε καμία αντίδραση για όλα αυτά τα σενάρια, δείγμα του ότι δεν υπήρχε πρόθεση ή διάθεση να στηριχθεί δημοσίως ο Γκαρθία ώστε να κοπούν "μαχαίρι" τα δημοσιεύματα περί αντικατάστασής του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από το βράδυ του Σαββάτου (31/3) κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια περί άμεσου "διαζυγίου". Σενάρια που δεν επιβεβαιώθηκαν από πηγές του συλλόγου. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει πλέον κανέναν λόγο ο Ολυμπιακός να αντικαταστήσει τον Γκαρθία και να πάει με τον Κόντη έως το τέλος της σεζόν.

Ήδη "χτυπάει" πολύ άσχημα στο εξωτερικό το γεγονός ότι αλλάζει τα τελευταία δύο χρόνια τους προπονητές σαν τα πουκάμισα. Φανταστείτε να αρχίσουν τα ξένα ΜΜΕ να γράφουν ότι για ακόμη μία χρονιά ο Ολυμπιακός άλλαξε τρεις-τέσσερις προπονητές.

Προς το παρόν δεν προκύπτει κάτι ότι ο Γκαρθία θα απολυθεί. Αυτή τη στιγμή το πλάνο είναι με Όσκαρ έως τον Μάιο. Μετά τον Μάιο τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά στον κόκκινο πάγκο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο "εφιάλτης" που θυμίζει τον Ολυμπιακό του 2010
Βαρύ κλίμα για Γκαρθία και παίκτες
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ