ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις 18.000 έφτασαν οι πωλήσεις των διαρκείας

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΗΠΕΔΑ ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΗΠΕΔΑ ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αυξημένη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας στον Ολυμπιακό με 18.000 να έχουν ήδη βρει κάτοχο. Μέχρι το ματς με τη Μπέτις (20/9) αναμένεται να σπάσει το φράγμα των 20.000, απειλώντας το ρεκόρ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Στις 18000 χιλιάδες έφτασαν οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, γεγονός που αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που βλέπουν τους οπαδούς να στέκονται στο πλάι της ομάδας στην προσπάθεια της να επιστρέψει στην κορυφή μετά την κακή περσινή σεζόν.

Οι Πειραιώτες παρουσιάζουν ένα πολύ καλό πρόσωπο στο ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και έχουν ζεστάνει για τα καλά τον κόσμο της ομάδας, που σπεύδει να κλείσει μια θέση... ρεζερβέ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για όλη τη σεζόν.

Με τον ρυθμό που κινούνται οι πωλήσεις, μέχρι την αναμέτρηση με την Μπέτις (20/9) για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, αναμένεται να σπάσει το φράγμα των 20000 εισιτηρίων διαρκείας, απειλώντας το σχετικό ρεκόρ (21.000) στο φαληρικό γήπεδο.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται κανονικά κάθε μέρα μέσω internet και από τη Δευτέρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" τις ώρες 10:00 με 18:00.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ