ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ποντγκόριτσα ο Χάσι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπέσνικ Χάσι με τον Μπαρτ Μέερτ θα βρεθούν στις εξέδρες του "City Stadium" για να παρακολουθήσουν τη ρεβάνς ανάμεσα σε Μπουντούτσνοστ και Παρτίζαν για τον 2ο προκριματικό του Champions League.

Την αντίπαλο του στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League θα μάθει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (18/7) ο Ολυμπιακός.

Η Μπουντούτσνοστ υποδέχεται την Παρτίζαν στο "City Stadium" στην Ποντγκόριτσα (21:45), για τη ρεβάνς του 2-0 που είχαν κερδίσει οι πρωταθλητές Σερβίας στο Βελιγράδι.

Ο νικητής θα προκριθεί από τον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Ολυμπιακό.

Ο Μπέσνικ Χάσι με τον αναλυτή Μπαρτ Μέερτ θα δώσουν το παρών στις εξέδρες του γηπέδου προκειμένου να πάρουν μια γεύση από τις ομάδες και προφανώς θα επιστρέψουν έχοντας στις αποσκευές τους πολύτιμες σημειώσεις, που θα αφορούν την αντίπαλο των "ερυθρολεύκων" στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τρία φαβορί και μία υπέρβαση
Μήνυμα... παραμονής από Κασάμι
Γ. Σαββίδης: "Καλή τύχη σε Παρτιζάν, ΤΣΣΚΑ και ΠΑΟΚ"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ