ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ξάνθη για το "4Χ4" ο Ολυμπιακός

Στην Ξάνθη για το "4Χ4" ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Στην πόλη της Ξάνθης βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (21/9) ο Ολυμπιακός και θα κυνηγήσει να κάνει το "4 στα 4", παραμένοντας στην κορυφή. Η αποστολή, οι "κομμένοι" και η πιθανή 11άδα. Το Sport24.gr βρίσκεται εκεί (VIDEOS).

Στην πόλη της Ξάνθης βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (21/9) ο Ολυμπιακός, που το βράδυ της Τρίτης (22/9, 20:30) αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Αποστολή στην Ξάνθη: Γιώργος Περπερίδης

Το αεροσκάφος που μετέφερε την αποστολή των Πειραιωτών απογειώθηκε από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 18:12 και προσγειώθηκε στο "Μέγας Αλέξανδρος" της Χρυσούπολης στις 18:49.

Η πτήση που κράτησε 37 λεπτά ήταν σχετικά ήρεμη, αν και δεν έλειψαν κάποιες αναταράξεις εξαιτίας των ισχυρών ανέμων. Κάποιοι δεκάδες φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν την αποστολή στο αεροδρόμιο, που συνέχισε με πούλμαν, συνοδεία της αστυνομίας, την πορεία της για την πόλη της Ξάνθης και το ξενοδοχείο "Ζ Palace", όπου θα διανυκτερεύσει.

Πάντως λίγη από την δημοφιλία των παικτών του Ολυμπιακού έκλεψε η μεταφράστρια της ομάδας, Μαρίνα, την οποία έψαχναν εναγωνίως 4-5 νεαροί φίλοι των "ερυθρολεύκων". Μόλις την εντόπισαν της ζήτησαν να φωτογραφηθεί μαζί τους και η Μαρίνα φυσικά δεν τους χάλασε το χατήρι.

Οι Πειραιώτες συνάντησαν καλό καιρό στην Θράκη, σε αντίθεση με αυτόν της Αθήνας. Κάποιες αραιές νεφώσεις και κατά διαστήματα δυνατός αέρας είναι το σκηνικό στην πόλη της Ξάνθης όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες. Και για την Τρίτη (22/9), όταν και θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, δεν προβλέπονται βροχές ή κρύο, αλλά λίγα σύννεφα και την θερμοκρασία να φτάνει στους 19-20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Ξάνθη για το "4Χ4" ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Η αποστολή, οι "κομμένοι" και η πιθανή 11άδα

Θυμίζουμε ότι από την αποστολή για το παιχνίδι με την Ξάνθη αποκλείστηκαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας οι Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μπουχαλάκης, Μανιάτης, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Τζανδάρης.

Οι 19 που πήρε ο Μάρκο Σίλβα μαζί του είναι οι Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φιννμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Καλοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Προβάδισμα για την εντεκάδα έχουν οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνης, Ερνάνι, Ντουρμάζ και Ιντέγιε, ενώ θέση διεκδικούν οι Σαλίνο, Πάρντο και Σεμπά.

Δείτε videos από την άφιξη στο αεροδρόμιο "Μέγας Αλέξανδρος":

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ