ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Στην κορυφαία πεντάδα της Ευρώπης ο Σίλβα"

"Στην κορυφαία πεντάδα της Ευρώπης ο Σίλβα"
Σίλβα INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα του Ολυμπιακού βρίσκεται μέσα στην καλύτερη πεντάδα των προπονητών στην Ευρώπη για τον μήνα Νοέμβριο, σύμφωνα με το περιοδικό "Four Four Two". Οι άλλοι τέσσερις που είναι στην ίδια λίστα.

Η πορεία που κάνει με τον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα δεν περνά απαρατήρητη. Σύμφωνα με το περιοδικό "Four Four Two", ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών συγκαταλέγεται μέσα στην καλύτερη πεντάδα των προπονητών για τον μήνα Νοέμβριο.

Από τους κύριους λόγους για τους οποίο ο Ίβηρας προπονητής μπήκε στη λίστα είναι για το σπουδαίο "διπλό" (3-2) των "ερυθρόλευκων" στο "Emirates" σε βάρος της Άρσεναλ, για το Champions League. Οι άλλοι τέσσερις τεχνικοί που συμπεριλαμβάνονται στην ίδια κατηγορία είναι οι Μιόντραγκ Μπόζοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Μάτια Κεκ (Ριέκα), Πεπ Γκουαρδιόλα (Μπάγερν Μονάχου) και Λοράν Μπλαν (Παρί).

" Αυτό που έχει πετύχει ο Σίλβα στον Ολυμπιακό είναι εντυπωσιακό. Νίκη με 3-2 απέναντι στην Άρσεναλ και 12 διαδοχικές νίκες στην ελληνική Super League, με αποτέλεσμα οι συγκρίσεις με τον Ζοζέ Μουρίνιο να είναι αναπόφευκτες. Επόμενο πρόκληση είναι να σταματήσει εκ νέου την Άρσεναλ. Και με βαθμό ο Ολυμπιακός θα προκριθεί στους 16 του Champions League" γράφεται στο "Four Four Two".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίνιμουμ 3 μήνες εκτός ο Καθόρλα

Αργεντίνικος επαγγελματισμός, πορτογαλικές επιλογές

Καμία επικοινωνία Θεοδωρίδη - Κοντονή

Θεοδωρίδης: "Συγχαρητήρια στους φίλους του Ολυμπιακού"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ