ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ελλάδα ο Κοβάτσεβιτς για Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα ο Κοβάτσεβιτς για Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας, πρόσφατα πήγε και στο Ρέντη, ενώ την Κυριακή (7/5) βρέθηκε και στη φιέστα. Και στην ισπανική αγορά εξετάζουν περιπτώσεις οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Είναι κάτι που λίγο – πολύ ήταν γνωστό. Το ήξεραν μέχρι και στην Σερβία ότι ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς πιθανότατα θα επιστρέψει από το ερχόμενο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Το ανέφεραν στα ρεπορτάζ τους τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο ίδιος ο Ντάρκο πάντως δεν έχει βγει δημοσίως για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το ενδεχόμενο μίας νέας συνεργασίας με τους "ερυθρόλευκους".

Ποια είναι τα δεδομένα προς το παρόν; Ότι ο Κοβάτσεβιτς βρέθηκε στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες. Μέχρι και από το Ρέντη πέρασε μία βόλτα. Συν τοις άλλοις εθεάθη και στη φιέστα της Κυριακής (7/5) και το μυαλό πολλών πήγε σε αυτό που υποστήριζαν στη Σερβία πριν από το Πάσχα. Ότι ο Ολυμπιακός θα ξαναενεργοποιήσει τον Ντάρκο.

Ποιος θα είναι όμως ο ρόλος του; Αυτό είναι κάτι που προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει. Εδώ καλά-καλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι θα ξαναπιάσει δουλειά στο λιμάνι. Υπομονή… Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει εώς το τέλος του μήνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ