ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Βάις

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Βάις

Ο Βλάντιμιρ Βάις βρίσκεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Ελλάδα και όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός είναι μία ανάσα από το να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Έτοιμος να κάνει το "μπαμ" του καλοκαιριού που περίμεναν πως και πως οι οπαδοί του είναι ο Ολυμπιακός, με τη διοίκηση των "ερυθρολεύκων" να έρχεται σε συμφωνία με τον Βλάντιμιρ Βάις και να απομένουν μόνο οι υπογραφές για την ολοκλήρωση του σπουδαίου deal.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας κατάφεραν να προσπεράσουν στο... σπριντ τη Σεβίλλη που ενδιαφερόταν έντονα για τον παίκτη αλλά και αρκετές ιταλικές ομάδες, με τον παίκτη να δελεάζεται από τη συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ και να λέει το πολυπόθητο "ναι".

Εδώ και λίγες ώρες μάλιστα, ο Σλοβάκος διεθνής άσος βρίσκεται στη χώρα μας για λογαριασμό των Πειραιωτών και αν όλα εξελιχτούν κατ'ευχήν για αυτούς, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αναμφίβολα, θα πρόκειται για μία σημαντική μεταγραφική επιτυχία, με τον 24χρονο Σλοβάκο να αποτελεί σημείο αναφοράς στην εθνική ομάδα της χώρας του και να έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά (ντρίμπλα, τεχνική κατάρτιση, καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα) που θα ενισχύσουν πολύ τον Ολυμπιακό στις θέσεις των εξτρέμ.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις (προχωρημένες) επαφές του με τον Αμαλφιτανό, και όπως εκτιμούν οι παράγοντες του συλλόγου οι διαπραγματεύσεις θα έχουν θετική έκβαση και ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα έρθει και αυτός στη χώρα μας εντός των προσεχών ημερών για να υπογράψει.

Σημαντικό ρόλο στην διαφαινόμενη συμφωνία με τον άσο της Μαρσέιγ φέρεται να έχουν παίξει τόσο ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Πιερ Ισά, όσο και ο Κριστιάν Καρεμπέ, ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday", με εξαιρετικά λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε και ο Φρανσουά Μοντέστο.

"Μην το σκέφτεσαι. Για να καταλάβεις το μέγεθος του Ολυμπιακού, είναι η Ρεάλ της Ελλάδας. Με όλα όσα έχει αυτός ο σύλλογος. Για τέτοιο κλαμπ σου μιλάω", φέρεται να εκμυστηρεύτηκε ο πρώην άσος των "ερυθρολεύκων" στον Αμαλφιτανό.

Προχωράει και του Αμαλφιτανό

Και ενώ απομένουν τα τυπικά για την απόκτηση του Βλάντιμιρ Βάις, ο Ολυμπιακός προχωράει την υπόθεση και του Μοργκάν Αμαλφιτανό, παίκτη που μπορεί να ανακοινώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Οι Πειραιώτες επιθυμούν να τελειώσουν μέσα στις επόμενες ώρες τις διαπραγματεύσεις με τον Γάλλο άσο και την Μαρσέιγ, οπότε μέσα στο Σαββατοκύριακο (29-30/6) να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για την απόκτηση του 28χρονου μέσου.

Στη Γαλλία αναφέρουν τον σημαντικό ρόλο του Πιερ Ισά στην συγκεκριμένη υπόθεση εξαιτίας των καλών του σχέσεων με την Μαρσέιγ, ενώ το χεράκι τους έβαλαν και οι Κριστιάν Καρεμπέ, Φρανσουά Μοδέστο.

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Αμαλφιτανό για τουλάχιστον 3 χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του παίκτη να είναι κοντά στο 1.5 εκ. ευρώ ετησίως. Με την διαφαινόμενη απόκτηση του Βλάντιμιρ Βάις, οι Πειραιώτες προορίζουν τον Αμαλφιτανό για τον άξονα, όπου έφτιαξε το όνομα του στη Λοριάν, και όχι για τα άκρα όπου τον χρησιμοποιούσαν κατά βάση στη Μασσαλία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ