ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ελλάδα για την ανακοίνωση ο Χάσι

Anderlecht's coach Besnik Hasi addresses journalists during a press conference one day ahead of the Champions League group D soccer match between Borussia Dortmund and Anderlecht in Dortmund, Germany, Monday, Dec. 8, 2014.(AP Photo/Frank Augstein))
Anderlecht's coach Besnik Hasi addresses journalists during a press conference one day ahead of the Champions League group D soccer match between Borussia Dortmund and Anderlecht in Dortmund, Germany, Monday, Dec. 8, 2014.(AP Photo/Frank Augstein)) AP

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Μπέσνικ Χάσι εδώ και λίγες ώρες και στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται και η ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (6/6) σύμφωνα με τους Βέλγους, ο Μπέσνικ Χάσι βρίσκεται στη χώρα μας προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Ο 46χρονος τεχνικός, πρώην των Άντερλεχτ και Λέγκια Βαρσοβίας, αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο (και τους Πειραιώτες να διατηρούν οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο σύμφωνα με τους συμπατριώτες του) με ετήσιες απολαβές 600.000 ευρώ.

Στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται η επισημοποίηση της συνεργασίας των "ερυθρολεύκων" με τον Μπέσνικ Χάσι και στη συνέχεια η σκυτάλη θα περάσει στις μεταγραφικές κινήσεις, με την διαμόρφωση του ρόστερ να προϋποθέτει νέες... αφίξεις αλλά και αναχωρήσεις.

AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ