ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ελλάδα για να δει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ ο Καμπιάσο

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ δεσπόζει ανάμεσα στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθούν την Τετάρτη και ο Εστέμπαν Καμπιάσο που βρίσκεται στην Ελλάδα θα βρεθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. (PICS)

Στην Ελλάδα βρίσκεται και πάλι από το πρωί της Τετάρτης ο Εστέμπαν Καμπιάσο με τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού να έρχεται στην χώρα μας ώστε να βρεθεί το απόγευμα της Τετάρτης στο "Γ. Καραϊσκάκης" και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των "ερυθρόλευκων" με την ΑΕΚ.

Ο πρώτος προημιτελικός των δυο ομάδων δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου ενώ είναι λογικό ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε στον Ολυμπιακό να θέλει να δει από κοντά την πρώην ομάδα του. Πόσο μάλλον όταν αυτή δίνει ένα ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Το Sport24.gr εντόπισε το πρωί της Τετάρτης τον Καμπιάσο κατά την άφιξη του στο "Ελ. Βενιζέλος" και την ώρα που ο Αργεντινός προσπαθούσε να νοικιάσει αμάξι για τις μετακινήσεις του στην Αθήνα τις επόμενες μέρες.

Στην Ελλάδα για να δει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ ο Καμπιάσο


Στην Ελλάδα για να δει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ ο Καμπιάσο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ