ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Βούκοβιτς για τον Ολυμπιακό

PSV Eindhoven's Jagos Vukovic, foreground, vies for the ball with FC Sibir's  Maksim Astafyev during their UEFA Europe League first leg play off soccer match in the major Russia's Siberian city of Novosibirsk about 2800 kilometers (1,750 miles) east of Moscow, Thursday Aug. 19, 2010. (AP Photo/Ilnar Salakhiev)
PSV Eindhoven's Jagos Vukovic, foreground, vies for the ball with FC Sibir's Maksim Astafyev during their UEFA Europe League first leg play off soccer match in the major Russia's Siberian city of Novosibirsk about 2800 kilometers (1,750 miles) east of Moscow, Thursday Aug. 19, 2010. (AP Photo/Ilnar Salakhiev) ASSOCIATED PRESS

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς, όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3, θα φτάσει το απόγευμα της Τετάρτης (12/7) στην Αθήνα ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η απόκτηση του Γιάγκος Βούκοβιτς από τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει σε όλα τόσο με τον Σέρβο στόπερ όσο και με την Κόνιασπορ και για αυτό ο 29χρονος στόπερ παίρνει το αεροπλάνο για την Αθήνα.

Όπως μετέδωσε ο Διονύσης Βερβελές στον Sport24 Radio 103,3 o Γιάγκος Βούκοβιτς έρχεται στη χώρα μας το απόγευμα της Τετάρτης (12/7) με πτήση από την Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα ο Σέρβος αμυντικός πετά στις 17.30 και αμέσως μετά την άφιξη του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" θα οδηγηθεί για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ο Βούκοβιτς δεν αναμένεται να κάνει δηλώσεις κατά την άφιξή του με στόχο να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η διαδικασία της μεταγραφής του.

Έτσι, αν όλα πάνε καλά με τις ιατρικές εξετάσεις ο 29χρονος στόπερ θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Πάρτε μία γεύση από τον Βούκοβιτς

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ