ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Ντιελνά

Στην Αθήνα ο Ντιελνά

Γαλλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει φέρει στην Ελλάδα τον 24χρονο Κλοντ Ντιελνά για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε την Τετάρτη την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου από την Skoda Ξάνθη για τα επόμενα πέντε χρόνια, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξει πολύ σύντομα και νέα ανακοίνωση για προσθήκη ποδοσφαιριστή στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Τουλάχιστον αν πιστέψουμε τα γαλλικά ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν ανοίξει κύκλο διαπραγματεύσεων με τον κεντρικό αμυντικό της Ιστρ, Κλοντ Ντιελνά, και τον έχουν φέρει μάλιστα στη χώρα μας για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2006 στη Λοριάν ενώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα της Β' Κατηγορίας της Γαλλίας, Ιστρ, με την οποία μετράει συνολικά 95 συμμετοχές.

Ο Ντιελνά, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Γουαδελούπη και διαθέτει γαλλικό διαβατήριο, μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι, ενώ ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με έναν άλλο "ερυθρόλευκο" άσο, τον Φρανσουά Μοδέστο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ