ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Μποτία

Στην Αθήνα ο Μποτία
Μποτία

Στην Αθήνα αναμένεται ο Αλμπέρτο Μποτία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε η Σεβίλλη στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ο 25χρονος στόπερ εγκατέλειψε χθες βράδυ την αποστολή του ισπανικού συλλόγου στο Νόιερουπιν της Γερμανίας όπου προετοιμάζεται καθώς οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες.

Ο Μποτία αναμένεται στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Σεβίλλης τονίζεται χαρακτηριστικά: "Ο αμυντικός από τη Μούρθια θα υποβληθεί τις επόμενες ώρες στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από τον Ολυμπιακό, με σκοπό να υπογράψει στη συνέχεια το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα. Εάν περάσει τα τεστ, θα εγκαταλείψει τη Σεβίλλη μετά από δύο χρόνια".

Ο πανύψηλος στόπερ μεταπήδησε το 2012 από την Χιχόν στη Σεβίλλη. Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Έλτσε έχοντας 33 συμμετοχές στην Primera Division.

H Σεβίλλη ανακοίνωσε πως το κενό του θα καλυφθεί με την απόκτηση του Αλεχάντρο Ρίμπας από την Οσασούνα.

Η συγκεκριμένη κίνηση από πλευράς Ολυμπιακού δεν αποκλείεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα σε ότι αφορά την πιθανή αποχώρηση του Κώστα Μανωλά από τους "ερυθρόλευκους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ