ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Καπίνο για τον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα ο Καπίνο για τον Ολυμπιακό

Όπως αποκάλυψε ο Sport24 Radio 103,3, o Στέφανος Καπίνο έχει έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Συμφωνία των Πειραιωτών με τη Μάιντς. Δεν προορίζεται για αντί-Ρομπέρτο, φεύγει ο Λορία.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στέφανου Καπίνο, αφού, όπως πρώτος αποκάλυψε ο Sport24 Radio 103,3, ο διεθνής τερματοφύλακας έχει έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει, ο 21χρονος γκολκίπερ περνάει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, θα βάλει τις υπογραφές στο συμβόλαιο.

Η Μάιντς έδωσε άδεια στον Καπίνο για να ταξιδέψει στην Αθήνα, διότι, έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον Ολυμπιακό και θα εισπράξει 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Καπίνο θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και η άφιξη του δεν σχετίζεται με επικείμενη πώληση του Ρομπέρτο.

Αυτός ο οποίος θα πουληθεί είναι ο Γκιόργκι Λορία, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από την Τράμπζοσπορ και η παραχώρηση του αναμένεται να κλείσει στις επόμενες ώρες.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Καπίνο εδώ και 1,5 χρόνο, καθώς τον θεωρεί ως το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας στη θέση του και αυτή η χρονική περίοδος κρίθηκε ως η πλέον κατάλληλη για να ευοδωθεί η διαπραγμάτευση.

Όταν πήρε μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό στη Μάιντς, ο Καπίνο δεν είχε δεχτεί να μπει όρος στο συμβόλαιο του που θα δεν θα επέτρεπε τη μετακίνηση του σε άλλη ελληνική ομάδα, ενώ, ορισμένα μέλη της οικογένειας του εργάζονται για τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ