ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Αθήνα ο ατζέντης του Μισίμοβιτς για τον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα ο ατζέντης του Μισίμοβιτς για τον Ολυμπιακό

Δημοσιεύματα από την Κίνα αναφέρουν πως ο ατζέντης του Μισίμοβιτς βρίσκεται στην Αθήνα ώστε να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του Βόσνιου διεθνή χαφ στον Ολυμπιακό.

Ο Ζβέζνταν Μισίμοβιτς είναι ο Νο1 μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του επιτελικού χαφ, για τον παίκτη δηλαδή που θα αντικαταστήσει τον Αριέλ Ιμπαγάσα στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Οι Πειραιώτες θέλουν να τον αποκτήσουν και έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους για την περίπτωσή του.

Ο 31χρονος μέσος είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων", είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αλλά το πρόβλημα είναι πως ο Βόσνιος διεθνής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την κινεζική ομάδα, Guizhou Renhe. Ο ασιατικός σύλλογος, ο οποίος προσφέρει κοντά στα 2.000.000 ευρώ ετησίως στον Ζβέζνταν Μισίμοβιτς, για να τον παραχωρήσει θέλει αρκετά χρήματα και κάπου εκεί το θέμα έχει "κολλήσει".

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή, πάντως, αναφέρει πως για να επιστρέψει στην Ευρώπη ο έμπειρος επιτελικός χαφ είναι πρόθυμος να ρίξει το κασέ του, τονίζοντας, μάλιστα, πως υπάρχει "παραθυράκι" ώστε να μείνει και ελεύθερος. Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, κάνουν υπομονή στην συγκεκριμένη περίπτωση και περιμένουν τα... ευχάριστα, δηλαδή την αποδέσμευση του παίκτη.

Οι Κινέζοι, μάλιστα, προχωρούν το θέμα, σχολιάζοντας πως ο ατζέντης του Ζβέζνταν Μισίμοβιτς, Φάλι Ραμαντάνι (με τον οποίο οι Πειραιώτες συνεργάστηκαν και στις μεταγραφές των Πάντελιτς, Φέισα), βρίσκεται από την Κυριακή (02/06) στην Αθήνα, ώστε να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του Βόσνιου διεθνή στον Ολυμπιακό. Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώνεται, αλλά αυτό που μπορεί με σιγουριά να ειπωθεί, είναι ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας ενδιαφέρονται "ζεστά" για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ