ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Στεργιάκης

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Στεργιάκης

Ο Αντώνης Στεργιάκης, ο οποίος την Τετάρτη (9/5) κατέκτησε το Κύπελλο Βουλγαρίας με τη Σλάβια, βρίσκεται στην Αθήνα από το πρωί της Πέμπτης (10/5) και η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό μπαίνει στην τελική ευθεία.

Το βράδυ της Τετάρτης (9/5) ο Αντώνης Στεργιάκης κατέκτησε το Κύπελλο στη Βουλγαρία με τη Σλάβια Σόφιας. Από το πρωί της Πέμπτης (10/5) ο 19χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται στην Αθήνα, ώστε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό να μπει στην τελική ευθεία. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν συμφωνήσει με τη Σλάβια και με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα περάσει από εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Για τον διεθνή με την Εθνική Νέων γκολκίπερ ο Ολυμπιακός δίνει κοντά στις 800.000€ στη Σλάβια Σόφιας, με την οποία εφέτος έπαιξε σε 26 παιχνίδια, 22 στην πρώτη κατηγορία της Βουλγαρίας και τέσσερα στον θεσμό του Κυπέλλου. Την Τετάρτη (9/5) ο νεαρός τερματοφύλακας δεν χρησιμοποιήθηκε στον νικηφόρο τελικό κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας (4-2 στα πέναλτι), μια και είχε προηγηθεί η συμφωνία με τον Ολυμπιακό και για ευνόητους λόγους έμεινε εκτός.

Ο πρώην παίκτης του Άρη και της Θύελλας Φιλώτα ανήκει στη Σλάβια από το 2015 και τις πρώτες του συμμετοχές με την ανδρική ομάδα τις κατέγραψε πέρυσι, τη σεζόν 2016-2017. Έπαιξε οκτώ φορές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο, ενώ εφέτος ήταν αυτός ο βασικός, σε ηλικία μάλιστα 19 ετών! Με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει καταγράψει τέσσερις συμμετοχές. Μία τον Νοέμβριο του 2017 απέναντι στο Γιβραλτάρ, μία τον περασμένο Μάρτιο κόντρα στην Τσεχία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro U19, αλλά και δύο φιλικά με Λετονία - Τσεχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ