ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην αναμονή ο Χατζισαφί, σενάριο για Κάσκο

Julio Angulo of Ecuador's Independiente del Valle, right, fights for the ball with Milton Casco of Argentina's River Plate during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, May 4, 2016.(AP Photo/Natacha Pisarenko)
Julio Angulo of Ecuador's Independiente del Valle, right, fights for the ball with Milton Casco of Argentina's River Plate during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, May 4, 2016.(AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Στην Αργεντινή βάζουν στο "παιχνίδι" για τον αριστερό μπακ που ψάχνει ο Ολυμπιακός, την περίπτωση του 29χρονου άσου της Ρίβερ Πλέιτ. Στην αναμονή ο Πανιώνιος και ο Χατζισαφί.

Η υπόθεση της απόκτησης ενός εξτρέμ στον Ολυμπιακό μπορεί να τραβήξει λίγο παραπάνω και να φτάσουμε στο τελευταίο δεκαήμερο του Γενάρη για να υπάρξουν εξελίξεις.

Το θέμα όμως του αριστερού μπακ θα το "τρέξει" ο πρωταθλητής Ελλάδας. Ενδεχομένως να έχουμε εξελίξεις αν όχι την εβδομάδα που ακολουθεί, λογικά τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

Ο Χατζισαφί του Πανιωνίου για παράδειγμα είναι μία από τις επιλογές που έχουν κοιτάξει στο Λιμάνι, αλλά προς το παρόν είναι "σταντ μπάι". Στον Πανιώνιο έχει γίνει μία πρώτη "ενόχληση" από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έχει κατατεθεί ακόμα επίσημη πρόταση για τον Ιρανό μπακ.

Την ίδια στιγμή στην Αργεντινή κυκλοφόρησε ένα σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό και την Ίντερ να ενδιαφέρονται για τον 29χρονο αριστερό μπακ της Ρίβερ Πλέιτ, Μίλτον Κάσκο.

Ο Αργεντινός ακραίος αμυντικός πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική του ομάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Φέτος έχει 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Αργεντινής και άλλες 9 στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Είναι "παιδί" των ακαδημιών της Χιμνάσια Λα Πλάτα και από το 2009 έως το 2012 είχε 73 συμμετοχές με την ανδρική ομάδα. Την επόμενη τριετία (2012-15) μετακόμισε στην Νιούελς παίζοντας σε 82 ματς και πετυχαίνοντας 5 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2015 έφτασε κοντά στην Μαρσέιγ, αλλά τελικά τον "έκλεψε" η Ρίβερ Πλέιτ, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει 34 φορές τα τελευταία δύο χρόνια!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Μπουένος Άιρες, η Ρίβερ Πλέιτ έχει σκοπό να τον πουλήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και η χρηματιστηριακή του αξία είναι γύρω στα 3 εκατ. ευρώ.

Photo credits: (AP Photo/Natacha Pisarenko)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο "κόλπο" γερά πλέον και η Πόρτο για Οφόε
Ο Σεμπά μπορεί να φύγει στις... 28 Φεβρουαρίου!
Επιμένουν για Μπεν και Ταουαμπά οι Σέρβοι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ