ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη Χιχόν για τη Σπόρτινγκ ο Τζούρτζεβιτς (VIDEO)

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Ούρος Τζούρτζεβιτς προσγειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (21/8) στο αεροδρόμιο των Αστούριας για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό στη Σπόρτινγκ Χιχόν. (VIDEO)

Στην Ισπανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ούρος Τζούρτζεβιτς μετά από μία σεζόν στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο 24χρονος Σέρβος επιθετικός βρίσκεται ήδη στη Χιχόν. Προσγειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (21/8) αεροδρόμιο των Αστούριας κι εν συνεχεία μετέβη οδικώς για την πόλη, όπου έχει την έδρα η νέα του ομάδα.

Ο Τζούρτζεβιτς θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία αναμένεται ν' ανακοινωθεί από την ισπανική ομάδα (ως αγορά από τον Ολυμπιακό). Οι "ροχιμπλάνκος" αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία και θα επιχειρήσουν κι αυτή τη σεζόν την άνοδο στην Primera.

Πέρυσι τελείωσαν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην τέταρτη θέση, αλλά στα playoffs αποκλείστηκαν στα ημιτελικά από τη Βαγιαδολίδ (η οποία τελικά κατέκτησε την άνοδο). Με τον Ολυμπιακό πέτυχε 4 γκολ σε 19 συμμετοχές στη Super League, 3 γκολ σε 6 συμμετοχές στο Κύπελλο, ενώ έπαιξε και 5 φορές στο Champions League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ