ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη "σκιά" του Μιραλάς να περάσει από το "μπλόκο" της ΑΕΛ

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εν μέσω μετεγγραφικού "πυρετού" λόγω της άφιξης Μιραλάς και των επόμενων κινήσεων που ετοιμάζονται, αλλά και με τον Όσκαρ Γκαρθία στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει το τρίποντο με την φορμαρισμένη ΑΕΛ (19:30).

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ενθουσιασμένος με την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς, περιμένει και άλλες κινήσεις την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο ( Κάμπελ, Ραντόσεβιτς), ενώ ο Όσκαρ Γκαρθία είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία αντί του Τάκη Λεμονή.

Εν ολίγοις, γίνονται πολλές αλλαγές στο "ερυθρόλευκο στρατόπεδο", όμως αυτό δεν σημαίνει ότι παραμερίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών, οι οποίοι κατάφεραν να βρεθούν στην κορυφή στο φινάλε του πρώτου γύρου και εκεί θέλουν να παραμείνουν.

Βέβαια, η αποψινή αναμέτρηση με την φορμαρισμένη και επικίνδυνη ΑΕΛ, η οποία μετρά μόλις μια ήττα στο τελευταίο δίμηνο και είναι αήττητη εντός έδρας, μόνο εύκολη δεν χαρακτηρίζεται, θυμίζοντας πως πέρυσι ο Ολυμπιακός έχασε στην "AEL FC ARENA" με 1-0.

Οι Βασίλης Βούζας και Χρήστος Κόντης θα βρίσκονται στον πάγκο των "ερυθρολεύκων" για τον αγώνα, την ώρα που ο νέος προπονητής της ομάδας θα βρίσκεται στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά τους ποδοσφαιριστές του.

Η ΑΕΛ του Ηλία Φυντάνη θέλει να χαλάσει το όμορφο κλίμα που υπάρχει αυτή την στιγμή στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ενδεχόμενη απώλεια βαθμών για τον πρωταθλητή Ελλάδας, σημαίνει ότι χάνει ξανά την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Αναφορικά με την ομάδα που προτίθεται να παρατάξει το υπηρεσιακό προπονητικό δίδυμο του Ολυμπιακού, οι παρεμβάσεις θα είναι ελάχιστες και θα εμπιστευτεί εκείνους που έχουν δημιουργήσει αυτό το νικηφόρο σερί των τελευταίων αγωνιστικών, ώστε να το επεκτείνουν.

Ο Προτό θα είναι στο τέρμα, δεξιά στην άμυνα ο Ομάρ, αριστερά ο Κούτρης και δίπλα στον Σισέ ένας εκ των Ένχελς, Μποτία. Ο Ρομαό θα έχει τον Ταχτσίδη ή τον Ζιλέ στο πλάι του στον άξονα, ενώ οι Μάριν και Πάρντο θα βρίσκονται στα άκρα, με τον Φορτούνη πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Παρών στην αποστολή είναι και ο νεοαποκτηθείς Ιρανός, Εχσάν Χατζισαφί. Εκτός έμειναν ο Ντιόγο Φιγκέιρας και ο Γιάγκος Βούκοβιτς, οι οποίοι δεν θα μπουν στο πούλμαν για Λάρισα, όπως φυσικά και ο Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε που είναι τραυματίας.

Αναλυτικά η αποστολή:Χουτεσιώτης, Προτό, Ανδρούτσος, Αγγελόπουλος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Φορτούνης, Χατζισαφί, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΑΕΛ

Στον αντίποδα, η γηπεδούχος ομάδας που βρίσκεται στην 7η θέση με 20 βαθμούς και βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, θα επιδιώξει να διατηρήσει αήττητο το "κάστρο" της και να συνεχίσει τις "υψηλές πτήσεις" στο πρωτάθλημα. Δύο από τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου για την ΑΕΛ θα βρίσκονται στην 20μελή στην αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Οι Χρίστοφορ Χούμπτσεφ και Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του Ηλία Φυντάνη, αντίθετα εκτός έμεινε ο τρίτος της παρέας των μεταγραφών, Νέμανια Μλαντένοβιτς, αφού δεν βγήκε εγκαίρως η μπλε κάρτα του παίκτη. Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΛ, αυτό συνέβη γιατί η Σέρβικη Ομοσπονδία ευρισκόμενη σε ημέρες αργίας και εορτών, λόγω Χριστουγέννων, δεν απάντησε στο έγκαιρο αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Θυμίζουμε ότι η έφεση που κατέθεσε ο Ηλίας Φυντάνης, για τον ένα μήνα ποινής που του έχει επιβληθεί, δεν έγινε δεκτή και έτσι ο τεχνικός της ΑΕΛ δεν μπορεί να είναι στον πάγκο της ομάδας στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αλλά και ούτε σε αυτή που ακολουθεί κόντρα στην Ξάνθη.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Χούμπτσεφ, Λαγός, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Μασούρας, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Λεοζίνιο, Περόνε, Ναζλίδης, Γιαννιτσάνης, Κρίζμαν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ