ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Βέργος!

Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Βέργος!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θα φοράει ο Νίκος Βέργος, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Βασίλισσα.

Πρόκειται για τον πρώτο Έλληνα ποδοσφαιριστή που υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την ισπανική ομάδα, της οποίας θα αποτελεί μέλος την τρέχουσα σεζόν (2016-17).

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί στη δεύτερη ομάδα των πρωταθλητών Ευρώπης, την Καστίγια, η οποία αγωνίζεται στη Segunda Division Β, την τρίτη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Βέργος αγωνίστηκε και πέρυσι στην ίδια κατηγορία, με τη φανέλα της Έλτσε, μετρώντας 12 συμμετοχές και δύο γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ισπανίας.

Ο διεθνής με τις Κ-17, Κ-18, Κ-19 και Κ-21 της Εθνικής Ελλάδας, προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και αποτελεί μια από τις ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο συμβόλαιο του δανεισμού, θα υπάρχει υψηλή ρήτρα εξαγοράς του ποδοσφαιριστή, εφόσον πείσει τον τεχνικό της ομάδας και Αργεντινό πρώην μέσο της Ρεάλ, Σαντιάγο Σολάρι.

Συμπαίκτης του στην Καστίγια μεταξύ άλλων θα είναι το παιδί θαύμα της Νορβηγίας, ο 17χρονος μέσος Μάρτιν Έντεγκααρντ, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του σε επίπεδο ανδρών, καθώς και δύο εκ των γιων του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, ο τερματοφύλακας Λικά Φερναντέζ και ο μέσος Ενζο Φερναντέζ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ