ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Καρίσο της Σεβίλλης

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Καρίσο της Σεβίλλης

Ο 28χρονος Πορτογάλος αμυντικός κι εκ των αρχηγών της Σεβίλλης, Ντανιέλ Καρίσο, προτάθηκε στον Ολυμπιακό κι εξετάζεται από τους "ερυθρόλευκους" σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr (video).

Η ανακοίνωση πρόσληψης αθλητικού διευθυντή (Μάριο Ουσίγιος) και τεχνικού (Μπέσνικ Χάσι) ανοίγει το δρόμο για την εκκίνηση υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού εκ μέρους των "ερυθρόλευκων". Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν στον Ολυμπιακό κι εξετάζονται στον Πειραιά είναι αυτό του 28χρονου Πορτογάλου αμυντικού της Σεβίλλης, Ντανιέλ Καρίσο.

Ο Ίβηρας, μάλιστα, είναι εκ των αρχηγών των "νερβιονένσες", με τους οποίους έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2018. Τη σεζόν που μόλις τελείωσε δεν απήλαυσε της εμπιστοσύνης του Χόρχε Σαμπαόλι (νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αργεντινής) και μέτρησε μόλις 627 λεπτά συμμετοχής (6 συμμετοχές στη La Liga, 1 στο ευρωπαϊκό Super Cup και 2 στο Champions League).

Αν υπολογίσει κανείς ότι το στυλ παιχνιδιού του "Δον Σάμπα" μοιάζει με αυτό του Εδουάρδο Μπερίσο (νέος τεχνικός της Σεβίλλης), μάλλον το μέλλον του βρίσκεται εκτός Ανδαλουσίας (το αναφέρουν και τα ισπανικά ΜΜΕ). Ο Πορτογάλος ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του πρώην τεχνικού διευθυντή των "ροχιμπλάνκος" και νυν της Ρόμα, Μόντσι.

Τον παρακολουθούσε από μικρή ηλικία, όταν έπαιζε στη Σπόρτινγκ και ήταν αρχηγός της ομάδας Κ21 των "λιονταριών" της πορτογαλικής πρωτεύουσας. Δεν του δόθηκε η ευκαιρία να τον αποκτήσει, κι όταν του δόθηκε έπεισε τη διοίκηση της ομάδας να καταβάλλει το ποσό των 1.800.000 ευρώ (σε αυτό αντιστοιχούσε η ρήτρα αποδέσμευσης) στη Ρέντινγκ για να τον αποκτήσει.

Ο 28χρονος διεθνής (σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα) Πορτογάλος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σπόρτινγκ, μεσολαβούντων δύο δανεισμών σε Ολιανένσε και ΑΕΛ (Λεμεσού). Το 2013 πήγε στη Ρέντινγκ και μετά η συνέχεια γνωστή. Με τη Σεβίλλη κατέκτησε τρία Europa League (είναι ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στη διοργάνωση!), ενώ υπήρξε φιναλίστ σε έναν τελικό Copa del Rey και δύο ευρωπαϊκού Super Cup. Οι σχέσεις Σεβίλλης - Ολυμπιακού παραμένουν καλές (Φιγκέιρας), ενώ ο νεοπροσληφθείς, Μάριο Ουσίγιος, γνωρίζει πολύ καλά την ισπανική αγορά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ