ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα σκαριά πρόταση για Φιγκέιρας!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΦΙΓΚΕΙΡΑΣ(Α) ΟΥΑΡΝΤΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Ουάρντα, Φιγκέιρας EUROKINISSI SPORTS

Στην πατρίδα του θεωρούν ότι στον Ολυμπιακό θα δεχτούν τις επόμενες μέρες επίσημη κρούση για τον Φιγκέιρας. Τι θα συμβεί αν και εφόσον ο 26χρονος Πορτογάλος μπακ αποχωρήσει από τους "ερυθρόλευκους";

Κάτι παίζει με Φιγκέιρας... Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά οι Πορτογάλοι. Γενικώς παρατηρείται στην πατρίδα του μία έντονη κινητικότητα. Τις τελευταίες δύο μέρες έχει αναπτυχθεί μία φημολογία στην Πορτογαλία ότι θα «σκάσει» πρόταση στον Ολυμπιακό για τον 26χρονο μπακ.

Ακόμα κι αν ισχύουν όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες στην Πορτογαλία, δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει αποδεκτή την πρόταση. Άλλωστε, πολλές φορές στο παρελθόν έχει αρνηθεί προτάσεις που δεν έγιναν γνωστές προς τον Τύπο.

Ο Φιγκέιρας αυτή τη στιγμή είναι το «μπακ απ» του Ελαμπντελαουί. Σίγουρα δεν είναι ευχαριστημένος με την ιδέα του πάγκου ή με το γεγονός ότι στην παρούσα φάση λογίζεται ως εναλλακτική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας.

Οπότε, τις επόμενες μέρες θα φανεί αν όντως έχουν βάση τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες στην Πορτογαλία.

Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΡΟΣΙΔΗ, Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ Ο... ΚΙΒΡΑΚΙΔΗΣ

Αν τελικά έρθει η πρόταση για τον Φιγκέιρας και την αποδεχτεί ο Ολυμπιακός, το αμέσως επόμενο ερώτημα είναι τι θα κάνει ο σύλλογος. Πώς θα καλύψει το κενό του Πορτογάλου; Η απάντηση είναι απλή: Θα προχωρήσει σε μεταγραφή...

Το μυαλό πάει στον Βασίλη Τοροσίδη, για τον οποίο όμως είχε βγάλει διάψευση ο Ολυμπιακός και συν τοις άλλοις ο πρώην αρχηγός των «ερυθρολεύκων» εδώ και πολύ καιρό δεν είχε την παραμικρή ενόχληση από... Πειραιά μεριά.

Το πιθανότερο είναι να στραφεί σε λύση από το εξωτερικό, με την ελπίδα βεβαίως να μην την ξαναπατήσει όπως με τον Χουάν Κάρλος Παρέδες που πήρε πέρσι δανεικό από την Γουότφορντ.

Και το τρίτο σενάριο που υπάρχει, είναι να βρει μία λύση από τη Σούπερ Λίγκα. Ο Κιβρακίδης του Ατρομήτου για παράδειγμα είναι ένας παίκτης που τον έχουν στη λίστα τους στον Ολυμπιακό, όπως έχουν και δεκάδες ακόμα ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στις ομάδες τους. Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως ότι θα πάει να τους πάρει όλους και το ίδιο ισχύει και για τον Κιβρακίδη.

Εκεί που θα πρέπει να σταθούμε όμως είναι ότι αν και εφόσον ο Φιγκέιρας πωληθεί, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ή τον δανεισμό ενός δεξιού μπακ. Δεν θα μείνει μόνος του ο Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ