ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Στα 5.6 εκατ. ευρώ η οψιόν αγοράς του Μιραλάς"

Everton's Kevin Mirallas celebrates scoring against West Bromwich Albion during the English Premier League soccer match at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 11, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Everton's Kevin Mirallas celebrates scoring against West Bromwich Albion during the English Premier League soccer match at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 11, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) PETER BYRNE/PA VIA AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail", η πρόταση του Ολυμπιακού στην Έβερτον για τον Κέβιν Μιραλάς αφορά εξάμηνο δανεισμό, με οψιόν αγοράς ύψους 5.600.000 ευρώ το προσεχές καλοκαίρι.

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κέβιν Μιραλάς, αφού όπως ανακοίνωσαν οι "ερυθρόλευκοι" το βράδυ του Σαββάτου (06/01) υπήρξε οριστική συμφωνία με την Έβερτον για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού, ο οποίος αναμένεται απόψε στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, η " Daily Mail" αποκαλύπτει την πρόταση των Πειραιωτών, η οποία έγινε αποδεκτή απ' τους ανθρώπους της Έβερτον. To ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως η πρόταση του Ολυμπιακού αφορά εξάμηνο δανεισμό, με οψιόν αγοράς ύψους 5.600.000 ευρώ το προσεχές καλοκαίρι.

Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, αν σκεφτεί κανείς πως οι "ερυθρόλευκοι" τον είχαν παραχωρήσει στην αγγλική ομάδα το καλοκαίρι του 2012 έναντι 7.650.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, το δημοσίευμα στέκεται στο ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για την απόκτησή του, το οποίο δεν τελεσφόρησε, αλλά και στο γεγονός πως ο Βέλγος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Σαμ Άλαρνταϊς.

Tη φετινή σεζόν ο 30χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια με την Έβερτον, μοιράζοντας δύο ασίστ. Συνολικά με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας μέτρησε 38 γκολ και 34 ασίστ σε 186 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Photo Credits: Peter Byrne/PA via AP

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ