ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σουντανί: "Καμία επαφή με Αλ Χιλάλ, έτοιμος Αύγουστο ή Σεπτέμβρη"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιλάλ Σουντανί διέψευσε τις φήμες για την Αλ Χιλάλ, δήλωσε ότι επικεντρώνεται στην αποθεραπεία του και υποστήριξε ότι τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμος να παίξει και πάλι με τον Ολυμπιακό.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Χιλάλ Σουντανί, φιλοξενήθηκε στο live instagram της δημοσιογράφου Zineb El Houari και μεταξύ άλλων σχολίασε τις φήμες οι οποίες τον ήθελαν να συνεχίζει την καριέρα του στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στην αποθεραπεία του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: " Φυσιολογικά, Αύγουστο ή Σεπτέμβριο θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Όσο τις φήμες που προέκυψαν, δεν είχα καμία επαφή με την Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία. Δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Θα δούμε, δεν μπορούμε να πούμε πολλά, διότι είμαι αφοσιωμένος στον τραυματισμό μου και θέλω να επιστρέψω πιο δυνατός. Μου λείπει η προπόνηση και οι αγώνες".

Ο Σουντανί, υπενθυμίζεται, είχε χτυπήσει στις 9 Φεβρουαρίου στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Είχε υποστεί ρήξη χιαστού και πλέον παλεύει να αποθεραπευτεί για να γυρίσει πίσω στις υποχρεώσεις των "ερυθρόλευκων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ